2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A második félidőre lehet már alapozni

2014. szeptember 07. vasárnap, 16:58
Címkék:

ZTE FC - Szeged 2011 Grosics Akadémia 2-1 (0-1)

DSCF0567a

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1437 néző. Jv.: Zierkelbach. Gólszerzők: Balio (56. p., ), Babati ( 68. p.), illetve Oláh L. (10. p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Fodor, Forgács, Farkas N. - Simonfalvi, Horváth, Délczeg (Balio 46. p.), Melczer ( Grbics 46. p.), Babati (Kocsis 90. p.) - Vittman. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Idegesen kezdett a ZTE, az első 15 percben a vendégek jól megtartották a labdát, és egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést. A folytatásban sem változott a játék képe. Egyértelműen a Tisza-partiak akarata érvényesült, mezőnyfölényt harcoltak ki és újabb két helyzetet hibáztak el. A hazai csapatnak az első 45 perc során érdemi lehetősége nem akadt. A szünetben kettős cserét hajtott végre a hazai csapat. Grbics fazont adott a ZTE játékának, Balio pedig a jobb oldalon rendkívül veszélyes volt.

DSCF0578a

A hazaiak gyorsan egyenlítettek, és egyértelműen átvették a játék irányítását. A ZTE vezető gólja után mezőnyfölény harcolt ki a Szeged, de hazaiak kontrái rendkívül veszélyesek voltak. Az egyik után 11-est rúghattak, de a vendégek kapusa - a befejezés előtt nem sokkal - hárította Grbics büntetőjét. Az első félidőben a ZTE rendkívül gyenge játékot produkált. Szünet után a cserék révén feljavult a játéka, több labdát szerzett a párharcok során, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Értékelés:

Lőrincz Emil a ZTE vezetőedzője: - Nem tudom, hogy az első félidőben mi volt a fiúkkal. Szünetben megbeszéltük a dolgokat, s a második félidőben játékban, hozzáállásban, agresszivitásban sokat javultunk. Örülök a győzelemnek, remélem, a játékunk lesz még jobb is.

Nyilas Elek, a Szeged vezetőedzője: - Az első félidőben elértük célunkat, ekkor megnyerhettük volna a mérkőzést.

DSCF0588a

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk a Szegeddel. Örülök, hogy győzelemmel debütálhattam a ZTE kapujában. A második félidőre agresszívabbá vált játékunk, bedaráltuk a Szegedet.

Kocsis Adrián, a ZTE játékosa: - Az első félidőben nem éreztük a ritmust, szünet utána cserék nagyot lendítettek a csapat játékán. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK