2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A hosszabbításban úszott el a győzelem

2014. március 09. vasárnap, 08:55
Címkék:

ZTE FC - Dunaújváros PASE 2-2 ( 0-1)

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Zalaegerszeg, 2028 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Vittman (48., 51. p.), illetve Burucz (24. p.), Urbin (92. p.)

ZTE: Vlaszák - Preklet, Kovács G., Bogunovics, Nagy Z. - Sluka, Grbics, Holdampf, Frizoni ( Hajdu 77. p.), - Tanque (Babati 46. p.), Vittman ( Simonfalvi 56. p.). Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A mérkőzés elején a hazaiak előtt adódott egy lehetőség, de aztán fokozatosan fölénybe kerültek a vendégek. Pontrúgás után egy fejessel meg is szerezték a vezetést. A gól után gyorsan egyenlíthetett volna a ZTE, Kovács G. fejese után gólba tartott a labda, de a lesen álló Vittman hozzáért, így elmaradt az egyenlítés. A szünet után egy teljesen más ZTE lépett pályára, és Vittman két szép alakításával megfordította a mérkőzést. Babati révén be is biztosíthatta volna győzelmét, a hazaiak fiatal csatára azonban ajtó-ablak helyzetben hibázott. Fölénybe került a vendégcsapat, a ZTE jól védekezett. Egészen a hosszabbítás utolsó percéig, amikor egy védőkről lecsorgó labdából egyenlített a Dunaújváros.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Győzelem csúszott ki a kezünk közül. Játékosként már éltem át ilyen szituációt, de edzőként még rosszabb. Az első félidőben tompán játszottunk. Egy kis odafigyeléssel, két győzelemmel is rajtolhattunk volna a tavaszi idényben.

Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője: - Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Szünet után gyorsan fordított a hazai csapat, kihasználva hibáinkat. Végül örülnünk kell az egy pontnak. Többet érdemeltünk volna.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: - Nehéz ilyenkor mit mondani, a második félidei játékunk alapján győzelmet érdemeltünk volna, de a labdarúgás már csak ilyen.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK