2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A győzelem megvan, a jövő bizonytalan

2013. november 30. szombat, 21:21
Címkék:

ZTE FC - Kozármisleny 2-1 (1-0)

DSCF6342a

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1240 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Bogunovics (35. p.), Holdampf (61. p.), illetve Fenyvesi (92. p.).

ZTE: Jahics - Preklet (Frizoni 70. p.,), Bogunovics, Kovács G., Nagy Z. (Babati 67. p.), Simonfalvi, Sluka, Holdampf (Vágó 77. p.), Grbic, Hajdu - Pavicsevics. Megbízott edző: Lendvai Miklós.

DSCF6352a

A mérkőzés 10 perces késéssel kezdődött. A hazai csapat játékosai így akarták felhívni a figyelmet a klubnál uralkodó állapotokra, hogy már több hónapja nem kaptak fizetést. Az első 20 percben a ZTE játszott fölényben, helyzetek nélkül. A hazai csapat egy szabadrúgás utáni kavarodás végén megszerezte a vezetést, és a félidő hajrájában irányított.

Szünet után nagy lendülettel kezdett a vendégcsapat. Beszorította ellenfelét, azonban fölénye meddőnek bizonyult. A ZTE kontrák révén veszélyeztetett. Majd a szurkolók léptek elő főszereplővé, előbb Nagy Ferenc elnöknek üzentek, aztán elégették a molinójukat. A pályán a ZTE egy távoli lövés után növelte előnyét. A sereghajtó Kozármisleny nem adta fel, több helyzetet is kialakított a hajrában, végül a hosszabbításban szépített.

A mély talajon a küzdelem dominált, az anyagi csőd szélén táncoló ZTE játékosai ezúttal is bizonyították sportemberi tartásukat, megérdemelten nyertek. A kérdés, lesz-e még ZTE tavasszal? Majd eldől. Mindenesetre a több mint 1000 szurkoló tapssal, kézfogással, búcsúzott a játékosoktól. A nézőszámot több elsőosztályú csapat is megirigyelhetné.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE megbízott edzője: - Egy jó csapatot győztünk le küzdelmes mérkőzésen. A körülményekhez képest jól teljesítettünk az ősz során.

Németh Zsolt, a Kozármisleny edzője: - Gratulálok a ZTE-nek, mi ismét egyéni hibák miatt vesztettünk.

DSCF6374a

Simonfalvi Gábor, a ZTE csapatkapitánya: - A játékra alkalmatlan pályán ismét a küzdelem dominált, örülök, hogy győzelemmel búcsúztunk a szurkolóktól. Csak remélni tudom, hogy tavasszal is lesz csapat.

Kovács Gergő, a ZTE védője: - A körülményekhez képest jól teljesítettünk az ősz során, ma is teljes erőbedobással küzdöttünk. A jövőnk továbbra is bizonytalan, ami szomorúsággal tölt el.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK