2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A gyenge támadó játék döntött

2013. október 21. hétfő, 05:25
Címkék:

Soproni KC - Zalakerámia ZTE KK 66-53 (23-11, 17-20, 11-9, 15-13). NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Sopron, 1300 néző. Jv.: Benczúr, Bognár, Gorka.

Sopron: Thomas (7/3), Thompson (10), Dénes (8/6), Tóth G. (7/3), Barovics (24/3). Csere: Takács (4), Molnár (2), Ruják, Trepák (4). Vezetőedző: Sabáli Balázs.

ZTE: Boston (10), Gáspár, Plumb (7/3), Safford (13/3), Lekli (12). Csere: Kámán (8/6), Kovács Á (3/3), Kertész. Vezetőedző: Völgyi Péter.

Az első percekben fej-fej mellett haladt a két csapat. A vendéglátók egy 9-2-es szériával megléptek, és előnyük állandósult. A második negyedben 6 pontra is feljött a ZTE, a hazaiak mestere Sabáli időt kért, és csapata vissza talált a korábbi útra. Szünet után Barovics továbbra is tarthatatlan volt, a vendégek támadó játéka pedig gyengélkedett. Így nem csökkent a különbség a két csapat között. A záró negyedben megpróbálta utolérni ellenfelét a ZTE, de a soproniak nem engedték ki a kezükből az irányítást, és megérdemelten nyerték meg a találkozót. A ZTE főleg gyenge támadó játéka miatt vesztett.

Vélemények:

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: - Az első negyedben sokat hibáztunk, az agresszivitás is hiányzott a játékunkból. A büntetőket is gyengén dobtuk. Akadtak jobb periódusaink, de a Sopron végig kézben tartotta a mérkőzés irányítását.

Gáspár Dávid, a ZTE játékosa: - A védekezésünkre nem lehet panasz, de a megszerzett labdákat gyorsan visszaajándékoztuk a Sopronnak, és támadó játékunk is ritmustalan volt.

Kovács Ádám, a ZTE játékosa: - Idegenben 53 dobott ponttal nem lehet nyerni. Főleg gyenge támadójátékunk miatt vesztettünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK