2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A gyenge második félidő vereséget ért

2014. október 27. hétfő, 17:52
Címkék:

ZTE FC – Gyirmót FC 2-3 ( 1-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1000 néző. Jv.: Nagy R. Gólszerzők: Simonfalvi (17., 83. p. 11-esből), illetve Fodor (öngól 43. p), Magasföldi ( 57. p.), Beliczky (65. p.). Kiállítva: Forgács (ZTE, 89. p.), illetve Paku (Gyirmót 91.p.).

ZTE: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas - Simonfalvi, Kovács Gy. (Károly 70. p.), Grbics, Bíró ( Bailo 65. p.)- Babati, Délczeg (Forgács 77. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A vizes, mély talajhoz az első félidőben a ZTE alkalmazkodott jobban. A mérkőzés elején Babati ziccerben rosszul vette le a labdát, oda lett a helyzet. A hazaiak a biztonságra törekedtek, a vendégek kontrára. A ZTE egy szabadrúgás után megszerezte a vezetést. A folytatásban több akció végén a hazaiak előtt adódott több lehetőség, a vendégek csak a ZTE védőinak hibái után kerültek helyzetbe. Az egyik ilyen akciónál Szappanos megcsúszott csapattársára ütötte a labdát, amely a hálóba pattant. A balszerencsés gól alaposan megfogta a hazaiakat.

A második félidőben visszaesett a ZTE játéka. A vendégek két kontra végén gólt szereztek, és megfordították a találkozót. A ZTE küzdött, de csak szépítenie sikerült.

A ZTE akárcsak eddigi mérkőzéseinek többségén, ezúttal sem volt képes 90 percen át jól játszani, így elveszítette hazai veretlenségét.

Értékelés:

Lőrincz Emil , a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteink voltak, amelyek kimaradtak. Ekkor eldönthettük volna a mérkőzés sorsát. Szünet után két gyors gólt kaptunk, küzdöttünk az egyenlítésért, de nem sikerült.

Sisa Tibor, a Gyirmót vezetőedzője: - Munkás mérkőzést játszottunk. Zalaegerszegen eddig senkinek nem sikerült előttünk nyerni. Nekünk igen, gratulálok játékosaimnak.

Szappanos Péter, a ZTE kapusa: - Az első vendég gólnál hibáztam. A találat megzavart minket. Szünet után kaptunk két gyors gólt, utána futottunk az eredmény után, de a pontmentés sem sikerült.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK