2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Zalaegerszeg lett az Év Tourinform iroda fenntartója

2013. február 04. hétfő, 18:01
Címkék:

A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére 2005-ben került bevezetésre egy, a Tourinform-irodák működését ellenőrző rendszer. A rendszer személyes, telefonos és írásos ellenőrzésből áll, külön hangsúlyt fektetve a vendégbarát ügyfélkezelésre és információnyújtásra, s a szakmai munka színvonalának emelésére. Az ellenőrzés során legjobb eredményt elért irodák elismerő oklevélben részesülnek.

"Az év Tourinform iroda fenntartója" díjat a 2013. február 1-i Turisztikai Évadnyitó Fogadáson adták át a Budapest Kongresszusi Központban, melyet ezúttal Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyert - adta hírül a Tourizmus Online. A díjat Doszpoth Attila alpolgármester vette át.

"Az év Tourinform iroda fenntartója" címet 2007-ben alapította a Magyar Turizmus Zrt. A címre az MT Zrt. regionális marketing igazgatóságai és a Tourinform Szövetség tesznek javaslatot.

A kilenc jelölt 2012-ben az alsóörsi, békéscsabai, pécsi, szentendrei, székesfehérvári, tihanyi, tokaji, vásárosnaményi és zalaegerszegi Tourinform irodák fenntartói voltak. A döntést a díj kiírója, a Magyar Turizmus Zrt. hozta meg, a próbavásárlás és a jelölési kritériumok alapján. Összesítve a különböző döntési szempontokat, a díjat idén a zalaegerszegi irodát fenntartó önkormányzat nyerte el.

A díjazott ajándéka az elismerő oklevélen túl a fenntartó által működtetett Tourinform irodára költhető 1 millió Ft.

A Tourinform Zalaegerszeg 1998. június 15-én nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt, és azóta szolgálja töretlenül a városba érkező turistákat. Az iroda fenntartója kezdetektől fogva Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Az iroda 3 munkatársa is részesült már elismerésben, így a Nyugat-Dunántúl Turizmusáért díjban, melyet a Nyugat-dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottság évente adományozott a szakembereknek. 2004 – Pereszteginé Szabó Júlia irodavezető, 2006 – Tuboly Andrea turisztikai referens, 2008 – Lukács Gabriella marketing referens vehette át a díjat.

2006-ban a zalaegerszegi iroda vezetőjét választották "Az év Tourinformátorá"-nak.

Forrás: turizmusonline.hu

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK