2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Vigyen vásárfiát Egervárról!

2012. március 31. szombat, 16:19
Címkék:

Igazi húsvéti hangulattal vasárnap is várja látogatóit az egervári kistérségi vásár, melyet tizenkettedik alkalommal rendezett meg az Északnyugat-zalai Kistérségi Társulás és Egervár önkormányzata. A települések családi gazdálkodói, kereskedői saját termékeiket, míg a kézművesek alkotásaikat mutatják be a rendezvényen, melyet kulturális és egészségügyi programok is színesítenek.

egervar vasar1

A Zala Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Manninger Jenő beszédében úgy fogalmazott, a megye számára fontos a helyi vállalkozások segítése, támogatása, melyet hamarosan készpénzre is válhat, mivel a megyei önkormányzatok a területfejlesztésben kapnak feladatot. Mint mondta, a legfontosabb cél a munkahelyteremtés, melynek sikere érdekében együtt kívánnak dolgozni a településekkel.

egervar vasar2

Szíjártó József polgármester kiemelte, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően közel ötvenen állítottak ki, bemutatva azon termékek színe-javát, melyet a tagtelepülésen élő és dolgozó emberek állítanak elő. Örömükre szolgál az is, hogy a kiállítók között újra vendégül láthatják az erdélyi kürtőskalács-készítőket is.

egervar vasar3

– Igazán változatos programot kínálunk minden korosztály számára. A gyerekek kézműves és szabadtéri foglalkozáson vehetnek részt. Szombat este Oszvald Marika szórakoztatja a felnőtteket, vasárnap este a fiatalabb korosztály kedvére igyekszünk tenni a dallamos rockzenét játszó zalaegerszegi együttessel, a Plugin-nal. A kulturális szórakoztató programok mellett gondoltunk az egészségre, ingyenes szűrővizsgálatokkal és véradási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket – mondta el a polgármester.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK