2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Ünnepi élménydömping

2014. december 15. hétfő, 06:49
Címkék:

Szakembereink ebben az időszakban is igyekeznek szép pillanatokat, órákat szerezni a település aprajának-nagyjának és mindazoknak, akik Zalakarost választották pihenésük színhelyéül. A bölcsőde, az óvoda, az iskola szép és tartalmas programokkal várta a Mikulást, az adventi ünnepeket. December 18-án 18 órakor karácsonyi koncert kezdődik, másnap karácsonyi ünnepi műsor zárja az ünnepkört.

zalakaros net2

Zalakaroson zavartalanul

A helyi turizmus fő szervezői, a fürdő, a turisztikai egyesület és a szállodák is gondoskodnak az idelátogatók tartalmas szórakoztatásáról. A "Csillagvarázs Zalakaroson" címmel szervezett ünnepi, több hétvégére kiterjedő programsorozat magában foglalja az adventi hétvégéket valamint a két ünnep közti időszak, az iskolai téli szünet programajánlatát is. Napközben a fürdőn tematikus, ünnepi, vízi és szárazföldi programok lesznek: mesetorna, aquasalsa, vetélkedő, mini diszkó szerepel a kínálatban, a kreatív foglalkozáson pedig karácsonyi díszeket és akár szilveszteri partycsákót is készíthetnek a gyerekek – foglalta össze Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere.

Vizes élmények a téli szünetben

A Zalakarosi Fürdő beltéri gyermekvilága igazi vízi paradicsom a családoknak. A többszintes élménymedence, csúszdákkal, vízágyúkkal, három, különböző nehézségi fokozatú csúszdacsodával és rengeteg vízi attrakcióval várja a gyermekeket. Az egyik medencéből a másikba a beléjük épített szigetekről és azon átívelő függőhidakon keresztül lehet átjutni, a mennyezetet pókhálót utánzó kötelek díszítik. A vizes játszótérre tipegő babákat is be lehet engedni, van 40-45 fokos gyermek szauna is és sóhomokozó játékokkal. A tágas pihenőtérben a szülők figyelhetik a vízben játszó gyerekeket, a baba-mama szobákban pedig lehet etetni és pelenkázni. A szülőknek, nagyszülőknek pedig a gyógy- és wellness részleg kínálata nyújt lehetőséget a felüdülésre.

Óévbúcsúztató fürdőpartyk az élményfürdőben

zalakaros  net1

A gyermekprogramok mellett az ünnepek alatt éjszakai fürdőpartykkal készülnek az óév búcsúztatására a Zalakarosi Fürdőben.

December 27-én egy fergeteges buli lesz, ahol a neves hazai mulatós sztár-páros, Jolly és Suzy lesz a vendégfellépő, az éjszaka folyamán pedig élőben játszik a Freya Band.

Az év utolsó napján, szilveszterkor pedig all inclusive party kerül megrendezésre az élményfürdőben, ahol az ország legnagyobb retró diszkósa, Dévényi Tibor szórakoztatja a közönséget.

Az ellátás all inclusive, a svédasztalos vacsora kínálatában minden finomság megtalálható az ételek és italok tekintetében. A felhőtlen jókedvről hangulatfelelősünk gondoskodik, lesz tombola és tűzijáték is.

Szilveszterre érdemes a jegyet elővételben megváltani, ugyanis így jelentős összeget lehet megtakarítani.

Az adventi időszakban és az ünnepek alatt is a fürdő előtti karácsonyi sétányon kézművesek, forralt bor, sült gesztenye várja a vendégeket. A Csillagvarázs ünnepi programsorozatot immár negyedik alkalommal rendezi meg Zalakaros. A részletes programkínálatról a fürdő és a város honlapjáról továbbá a facebook oldalairól tájékozódhatnak az érdeklődők.

Egy évig felhasználható ajándékutalvány a karácsonyfa alá

A Zalakarosi Fürdő ajándékutalványával garantáltan örömet fog okozni szeretteinek.

Ezer forintos utalványok formájában, tetszőleges értékben rendelhető ajándékutalvány, amelyet egy évig, bármikor fel tud használni az utalvány tulajdonosa, valamint a fürdő árlistájában szereplő összes szolgáltatás megvásárolható vele, akár a fürdőbelépő is.

Rengeteg szolgáltatás közül lehet választani a Zalakarosi Fürdő kínálatából. Az élményfürdő-belépőkön túl több mint húszféle wellness- és alakformáló kezelés, masszázs és csomag található. Csakra- és lávaköves masszázs a test és lélek egyensúlyáért, csokoládé masszázs a boldogságért, édes mézes masszázs a bőrszépségért, bamboo masszázs az erős fizikumú sportolóknak, az izmok lazítására, kényeztető arc- és fejmasszázs a fejen található szervek frissességének megőrzéséért. Aki pedig az ünnepi lakomák után formába szeretné magát hozni, vagy újévkor fogadalmat tesz, a Zalakarosi Fürdőn megteheti az első lépést az egészséges életmód felé. A wellness élmények mellett a szépségről és fittségről karcsúsító testkezelések, cellulit masszázs, ultrahangos kezelés, konditerem, szolárium és Flabélos gondoskodnak.

A fürdő honlapján található webshopban, vagy telefonon akár otthonról, a karosszékből is elindítható a karácsonyi bevásárlás, sorban állás nélkül.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK