2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új villanyszerelő műhely

2012. május 30. szerda, 20:12
Címkék:

A zalaegerszegi Széchenyi Szakközépiskolában megújult, korszerű villanyszerelő műhelyt adtak át. A közel 5 millió értékű beruházás összes munkálatát a Deák - Széchenyi iskola diákjai végezték el, a szakoktatók tervei alapján. Az anyag és eszköz költséget részben az iskola, nagyobb részben a szakképzést támogató szponzor céget fedezték. "Egy év telt el az igény felmerülésétől a megvalósulásig, mely során megoldódott a korszerű villamos gyakorlati képzőhely kialakítása" - summázta örömmel Rozmán Sándor iskolaigazgató, majd büszkén sorolta, hogy mindez a villanyszerelő (11. G.), az erősáramú elektrotechnikus (13. C.), festő, mázoló, tapétázó (12. E) és a faipari képzésben (11. évfolyam) résztvevő tanulók munkájának köszönhető.

szechenyi-gaal 1

Számukra ez a feladat az évközi szakmai gyakorlat részét képezte, mégis speciális volt, melyet örömmel végeztek. Az igazgató kiemelte a szakmai munkaközösség lelkesedését, a beruházás hajtómotorját.

szechenyi-gaal 2

Az ünnepségen részt vevő Balaicz Zoltán alpolgármester szintén elismeréssel szólt az önerőből megvalósuló fejlesztésről, illetve a székhely és tagiskola példás együttműködéséről, mind a diákság, mind a nevelőtestület részéről.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK