2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új igazgató a katasztrófavédelemnél

2012. június 27. szerda, 20:01
Címkék:

Vezetőváltás történik július elsején a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Wéber Antal tűzoltóezredes helyére Egri Gyula tűzoltó alezredes kerül. A régi igazgató búcsúztatására és az új vezető beiktatására szerda délelőtt került sor a megyeháza Zrínyi-termében. Az eseményen részt vett dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője és Rigó Csaba kormánymegbízott.

kat-ved 1

A főigazgató beszédében elmondta: a zalaegerszegi igazgatóságot évek óta vezető Wéber Antal kiváló szakember; mérnöki tudással és komoly vezetői tapasztalattal rendelkezik. Ezért is kérték fel őt, hogy július elejétől vezesse a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot. A figyelem ott egyértelműen a paksi atomerőműre irányul, hiszen az a legnagyobb veszélyforrás, ám biztosak benne, hogy az új vezető jó "őre" lesz az erőműnek is. A zalai megyeszékhelyen méltó utóda lesz a Nagykanizsáról érkezett Egri Gyula, akik töretlenül folytatja majd az eddigi munkát.

kat-ved 2

Bakondi György gratulál Egri Gyula kinevezéséhez

A leköszönő igazgató bízik benne, hogy továbbra is szakértő munka folyik majd a megyében, annál is inkább, mert az elmúlt öt esztendőben - Wéber irányítása alatt - számos újítás, fejlesztés történt az igazgatóság élén. Bővült a személyi állomány, műveleti szolgálat jött létre, s erősödtek a határon túli kapcsolatok is. Az ezredes jó munkát és sok sikert kívánt utódjának.

kat-ved 3

Wéber Antal (jobbról), Egri Gyula és dr. Bakondi György a fogadáson

Egri Gyula élete eddigi legnagyobb kihívásának értékeli a kinevezést, hiszen egy megújult, átalakult szervezet élén kell további sikereket elérnie. Az élet és vagyonbiztonság védelme a legfontosabb, így ő is ennek szellemében kíván cselekedni. Az új igazgató leszögezte: a vezetőváltás a munka menetét és minőségét nem befolyásolja majd.

Az igazgatóság munkatársai fogadáson búcsúztatták a régi, s köszöntötték az új vezetőt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK