2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új év, új kezdet – erre koccintottak

2015. január 11. vasárnap, 19:10
Címkék:

Zalaegerszegen, az Arany Bárány Hotel Télikertjében került megrendezésre az önkormányzat már hagyományos újévi fogadása, ahol Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte a megjelent vendégeket, a város közéletének szereplőit, cég-és intézményvezetőket, a hivatal munkatársait. A polgármester a terveiről is szólt, kiemelve a közös összefogást, ami eredményt hozhat 2015-ben.

fogadas 1

Türelmet, megértést, összefogást kér Balaicz Zoltán

- Új év, új élet, új kezdet. A mai naptól sok minden változik, de sok minden ugyanaz marad. Rengeteg feladat, tennivaló vár minket a következő esztendőkben. Azt kívánom, hogy gyarapodjunk anyagi javakban, tudásban, lélekben és mindenekelőtt emberségben, emberi kapcsolatainkban. Olyan új időszakot kívánok, amelyben sokkal jobban látjuk el feladatainkat, mint eddig – fogalmazott, hozzátéve, hogy 2015-től "egy kis nyugalmat is vár"

- A következő években végre semmiféle választás, vagy politikai kampány nem terheli a nyugodt hétköznapjainkat, így végre lesz lehetőségünk a valódi összefogásra, összhangra. Az új kezdet, a tiszta lappal való indulás jegyében őszinteség, alázat, szerénység, és szorgalom szükséges. Aki nem ezen értékek mentén dolgozik a következő években, kirekeszti magát az új Zalaegerszeg építéséből – tette hozzá Balaicz Zoltán.

Mint fogalmazott, amikor az önkormányzat a város érdekében dolgozik, nincsenek jobboldali, vagy baloldali polgárok, csak zalaegerszegi polgárok vannak, akikért együttes erővel kell dolgozni. Szólt a jelenlegi költségvetési helyzetről, a reményről, hogy hosszú távon a maga lábán is megáll a város költségvetése.

fogadas 2

- Tisztában vagyok vele, hogy bizonyos lépések nem lesznek népszerűek, de szükség van az irányváltásra, hogy Zalaegerszeg ne szakadjon le a többi megyei jogú várostól. Az újévi fogadalmunk legyen az, hogy együttműködünk, együtt cselekszünk városunk és a zalaegerszegi polgárok boldogulásáért.

Az újévi fogadáson pohárköszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő, aki arról biztosította a jelenlévőket, hogy minden lobbi-erejével segíti és támogatja a várost.

A rendezvényen került átadásra Zalaegerszeg Innovációs Díja, melyet az EuropTec Kft. és a Zala-Depo Kft. kapott. Németh János keramikusművész alkotását Belső Gábor és Gecse László ügyvezetők vették át.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK