2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Szolgálat a közösség érdekében

2013. március 13. szerda, 11:39
Címkék:

A szabad sajtó napja alkalmából sajtóreggelire hívta a megyei médiumok képviselőit a Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Önkormányzat Hivatala, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Intézményfenntartó Központ a zalaegerszegi Arany Bárány Hotel télikertjébe.

megye sajtonap

Közös sajtón napi reggeli

Rigó Csaba köszöntőjében jelezte, a négy intézmény először szervezte meg a közös sajtó napi ünnepséget, melyből hagyományt szeretnének teremteni. A Zala megyei kormánymegbízott megköszönte azokat a korrekt és tényszerű tudósításokat, amelyek 2012-ben a hivatalok életével foglalkoztak. Úgy fogalmazott, a köz szolgálatában állók munkája nem lenne sikeres a sajtó munkatársai nélkül. A jövőre nézve pozitív híradásokat kívánt, és mint mondta, nyitottak az esetleges problémák megbeszélésére.

Manninger Jenő, a megyei közgyűlés elnöke az újságírói munka jelentőségéről szólva kiemelte: a közösség érdekének érvényre jutásában mindkét fél szolgálatot végez. A közéletben tevékenykedők és a sajtó munkatársai között ezért nélkülözhetetlen jó együttműködés, ahogy szükségszerű a helyi sajtó működésének biztosítása.

megye sajtonap1

Fülöp Valter megyei rendőrfőkapitány elmondta, a rendőrség munkájában kiemelt szerepet kap az állampolgárok biztonsága, ezért az itt élők a sajtó tudósításaiból is tájékozódva, örülhetnek annak, hogy Zala a negyedik legbiztonságosabb megye az országban.

Halász Gabriella, a megyei intézményfenntartó központ igazgatója arról beszélt, hogy a közigazgatás új szereplőjeként működő intézményfenntartó központ a közszolgáltatások ellátásában új szemlélet kialakításán fáradozik. Ezért fontos, hogy erről a sajtó révén is értesüljön a közvélemény.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK