2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Sikeres év volt 2014!

2014. december 17. szerda, 09:02
Címkék:

Három választás volt az idén, tisztességesen, a demokrácia alapelveit figyelembe véve. A polgári erők mindhárom alkalommal győztek, óriási felhatalmazást kaptak, ami nagy felelősség is egyben – fogalmazott Vigh László, az 1-es választókerület országgyűlési képviselője érdeklődésünkre, év végi összefoglalójában.

 vigh laszlo

Vigh László országgyűlési képviselő optimista

– Ismételten feladatot kaptunk, ami arról szól, mit tudunk az embereknek, a vállalkozóknak, a településeknek segíteni abban, hogy előbbre jussanak, boldoguljanak. Az országgyűlésben a legnagyobb feladatunk a devizahitelek kivezetése volt, sok támadás ért bennünket ezzel kapcsolatban. Nem mi vagyunk ezért a hibásak, nem az elmúlt négy évben vették fel a hiteleket az emberek – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

A jövővel kapcsolatban hangsúlyozta: indul az új uniós pénzügyi ciklus, amely nagyon fontos feladatok elé állítja Zala megyét, Zalaegerszeget és az egész választókerületét. 2014–2020 között óriási pénzmennyiség érkezik hazánkba, ennek tisztességes felhasználását kell koordinálni, levezényelni. A 2015-ös év még inkább a tervezés, a pályázatok éve lesz, a pénz 2016 és 2018 között érkezik majd az elképzelések szerint. Orbán Viktor miniszterelnök úr mondta a közelmúltban, hogy jelenleg az ország nem tudja eltartani magát, a költségvetési hiány most 2,4 százalék, szeretnénk, ha 2018-ra nulla százalék lenne.

– A következő uniós ciklusban Zalaegerszegnek tízmilliárd forint jut fejlesztésre. Úgy látom a város nagy tervekkel készül, én pedig állok rendelkezésre. Nekem az a dolgom, hogy a város vezetése által megálmodottakat segítsem. Bízok a fiatal városvezetésben, remélem bombázni fognak az ötleteikkel, én meg tudni fogom, melyik minisztériumba menjek lobbizni a zalaegerszegi tervekért – mondta Vigh László.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK