2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Professzori cím Dr. Gasztonyi Beátának

2014. november 07. péntek, 17:41
Címkék:

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Pécsi Tudományegyetem 2014. november 6-án megrendezett Díszdoktor avató ünnepségen a zalaegerszegi megyei kórház belgyógyászati osztályának vezetőjének, Dr. Gasztonyi Beátának Ph.D, Med.Habil részére az egyetem rektora egyetemi magántanári kinevezésről szóló díszoklevelet nyújtott át.

Az egyetem szenátusa az egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban nem álló habilitált személyt magántanári címmel tüntethet ki, ha megfelel a foglalkoztatási követelményrendszerében az egyetemi tanárokkal szemben támasztott feltételeknek. (Pl. doktori fokozattal és habilitációval rendelkezik, kiemelkedő tudományos és oktató munkát végez, megfelelő idegen nyelvű publikációval rendelkezik).

Az egyetemi magántanári cím adományozását a dékán javaslata és a kari tanács véleményének kikérését követően az egyetem szenátusa adományozza, és a rektor adja át ünnepélyes keretek között.

Az egyetemi magántanári kinevezéssel az osztályvezető jogosulttá vált a professzori cím használatára. Dr. Gasztonyi Beáta osztályvezető főorvos jelenleg a legmagasabb tudományos fokozattal rendelkezik a Zala Megyei Kórházban.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK