2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hotel Carbona: Újabb rangos elismerés

2014. február 07. péntek, 14:01
Címkék:

A dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát 261 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a NaturMed Hotel Carbona Hévíz, a nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szálloda – jelentette be dr. Lukács Ferenc frissnyugdíjas vezérigazgató azon a február elején tartott ünnepségen, ahol újabb rangos nemzetközi elismerés elnyeréséről tájékoztatták a sajtó munkatársait.

heviz carbona-net

A Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben European Health Spa Award-ot kapott, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A 2013-as eredményei alapján a Carbona elnyerte a Magyar Turizmus Zrt. "Év Szállodája" díját négy csillag superior kategóriában.

Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója kihangsúlyozta: a szálloda Attila éttermének kiemelkedően magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően. Hévíz legnagyobb szállodájának étterme a kiemelkedő színvonalúnak talált minősítési lehetőséget a Magyar Termék Nagydíjon, a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland InterCert különdíjaként nyerte el.

heviz carbona-net1

A rangos minősítés hivatalos átadására a szállodában került sor. Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója elmondta: a gasztronómia nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik a gyógyszolgáltatásaik rendszerébe is, ezért lényeges a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás. A Magyar Termék Nagydíjjal elismert és most már TÜV Rheinland Star tanúsítvánnyal is minősített Attila étterem a speciális étrendet követőknek és ételallergiában vagy ételérzékenységben szenvedőknek is megoldást kínál. A paleo, bio, reform, vegán, cukormentes, glutén-, laktóz- és laktán-érzékenyek számára kialakított étrend mellett a szálló kiemelt figyelmet szentel a gyermekek egészséges táplálkozására is.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK