Archivum
Hotel Carbona: Újabb rangos elismerés
A dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát 261 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a NaturMed Hotel Carbona Hévíz, a nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szálloda – jelentette be dr. Lukács Ferenc frissnyugdíjas vezérigazgató azon a február elején tartott ünnepségen, ahol újabb rangos nemzetközi elismerés elnyeréséről tájékoztatták a sajtó munkatársait.
A Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben European Health Spa Award-ot kapott, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A 2013-as eredményei alapján a Carbona elnyerte a Magyar Turizmus Zrt. "Év Szállodája" díját négy csillag superior kategóriában.
Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója kihangsúlyozta: a szálloda Attila éttermének kiemelkedően magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően. Hévíz legnagyobb szállodájának étterme a kiemelkedő színvonalúnak talált minősítési lehetőséget a Magyar Termék Nagydíjon, a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland InterCert különdíjaként nyerte el.
A rangos minősítés hivatalos átadására a szállodában került sor. Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója elmondta: a gasztronómia nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik a gyógyszolgáltatásaik rendszerébe is, ezért lényeges a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás. A Magyar Termék Nagydíjjal elismert és most már TÜV Rheinland Star tanúsítvánnyal is minősített Attila étterem a speciális étrendet követőknek és ételallergiában vagy ételérzékenységben szenvedőknek is megoldást kínál. A paleo, bio, reform, vegán, cukormentes, glutén-, laktóz- és laktán-érzékenyek számára kialakított étrend mellett a szálló kiemelt figyelmet szentel a gyermekek egészséges táplálkozására is.
MEGOSZTÁS
-
rövidhírek
Tojáskeresés sok csokival a Göcseji FalumúzeumbanZalaegerszeg fejlődött a legdinamikusabban 2014-2024 közöttSzombaton húsvéti piac lesz Zalaegerszegen, sonkakóstolóvalNagypénteken is nyitva lesz a zalaegerszegi VásárcsarnokTöbbször reggelizne a magyar úgy, mint húsvétkor, de nincs rá idejeÁprilis 14-től gázvezeték rekonstrukciós munkálatok kezdődnek Zalaegerszegen, a Petőfi utcábanVersíró pályázatot hirdetett a Deák-technikumZalaegerszegi könyvadomány a baróti iskola könyvtáránakA gyülekezés alapjog: Zalaegerszegen is demonstrált a MomentumZajlik a Landorhegyi úton a vízvezeték kiváltása -
rovatunk hírei
Horváth Csongor Gergő kiállítása a Liszt-iskolábanMészi 65 - kiállítás a Gönczi GalériábanBudaházi Tibor jubileumi kiállítása a Göcseji MúzeumbanVárosi Farsang 2025 - ZalaegerszegMágia a műanyag világban - Dana Puhosh tárlataElkezdődik a volt HEMO felújítása„Az én babám lakodalmast játszik” - népviseleti babák kiállításaÉvindító sajtótájékoztató és ajándékozás a levéltárbanTakács Ágnes alkotásaiból nyílt emlékkiállítás Drabik és Drabik top 10
Nagypénteken is nyitva lesz a zalaegerszegi VásárcsarnokA gyülekezés alapjog: Zalaegerszegen is demonstrált a MomentumA fiúk körében is népszerű a fodrászat, főleg a barberkedésHorváth Csongor festményei az internet előtti kort idézikPörgős évadzárót kínál a Hotel MentholÁprilis 14-től gázvezeték rekonstrukciós munkálatok kezdődnek Zalaegerszegen, a Petőfi utcábanSzombaton húsvéti piac lesz Zalaegerszegen, sonkakóstolóvalNémeth Miklós grafikái ihlették a diákok verseitBemutatta Mintha repülnék című kötetét Szálinger BalázsÖsszefogás a barlahidai barokk orgona megmentéséért