Archivum
Hotel Carbona: Újabb rangos elismerés
A dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának legjelentősebb szereplőjévé nőtte ki magát 261 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a NaturMed Hotel Carbona Hévíz, a nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szálloda – jelentette be dr. Lukács Ferenc frissnyugdíjas vezérigazgató azon a február elején tartott ünnepségen, ahol újabb rangos nemzetközi elismerés elnyeréséről tájékoztatták a sajtó munkatársait.
A Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat, 2012-ben European Health Spa Award-ot kapott, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. A 2013-as eredményei alapján a Carbona elnyerte a Magyar Turizmus Zrt. "Év Szállodája" díját négy csillag superior kategóriában.
Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója kihangsúlyozta: a szálloda Attila éttermének kiemelkedően magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően. Hévíz legnagyobb szállodájának étterme a kiemelkedő színvonalúnak talált minősítési lehetőséget a Magyar Termék Nagydíjon, a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland InterCert különdíjaként nyerte el.
A rangos minősítés hivatalos átadására a szállodában került sor. Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója elmondta: a gasztronómia nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik a gyógyszolgáltatásaik rendszerébe is, ezért lényeges a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás. A Magyar Termék Nagydíjjal elismert és most már TÜV Rheinland Star tanúsítvánnyal is minősített Attila étterem a speciális étrendet követőknek és ételallergiában vagy ételérzékenységben szenvedőknek is megoldást kínál. A paleo, bio, reform, vegán, cukormentes, glutén-, laktóz- és laktán-érzékenyek számára kialakított étrend mellett a szálló kiemelt figyelmet szentel a gyermekek egészséges táplálkozására is.
MEGOSZTÁS
-
rövidhírek
Szarvassal ütközött két autó ZalaegerszegnélA kiszáradt karácsonyfa veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelemFelhívás zalaegerszegi és zalai képző- és fotóművészek, designerek részéreTudatosan a pénzügyekben - Háztartási költségvetésZalaegerszegi fotósok a Nemzetközti Magyar Fotószalon szombathelyi tárlatánFényes égi jelenség január 3-án: közel került a Vénusz a HoldhozA lakosság segítségét kérik a zalai rendőrökHanga a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház idei első újszülöttjeVonat elé hajtott egy autó Zalaegerszegen, az Október 6. térnélA József Attila Városi Tagkönyvtár lett a legszebb díszítésű könyvtár -
rovatunk hírei
Esküvői Nyílt Nap 2025.Évköszöntő Szekeres Adrienn koncertVILÁGJÁRÓ - Észak-Amerika nemzeti parkjaiXII. Újévi KoncertZalaegerszegi Szilveszter 2024.Varázskör Júlia bölcsőjénél III.Téli szünidei matiné a MindszentyneumbanElőszilveszteri Operett GálaBejgliégető kajak-kenu vízitúra a Hévíz-patakonAdventi angyalkaland a Mindszentyneumban 2024. top 10
Jól sikerült jubileumi évet zárt a BogáncsFényes égi jelenség január 3-án: közel került a Vénusz a HoldhozÚj gyalogosátkelő és buszmegálló a Baross ligetnélEgy korszak vége: megszűnt a Betti cukrászdaA lakosság segítségét kérik a zalai rendőrökSzarvassal ütközött két autó Zalaegerszegnél2025 a felismerések és a szárnyalás éve leszA szezon legjobb forralt borát ismét a Violkonyha készítetteBalaicz Zoltán: Folytatódik Zalaegerszeg dinamikus fejlődéseZalaegerszegi fotósok a Nemzetközti Magyar Fotószalon szombathelyi tárlatán