2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Motorosok koszorúztak

2013. november 11. hétfő, 20:35
Címkék:

Közlekedési balesetben elhunytakra emlékeztek a Zalai 76' Motoros Egyesület szervezésében a zalaegerszegi vasútállomás közelében lévő Kopjafánál. A rendezvényen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és több polgárőr szervezet is képviseltette magát.

motoros 1

A figyelem felhívó célzattal állított emlékműnél immár ötödik alkalommal gyűltek össze a motorosok és a közlekedés biztonságáért dolgozók. A szervező egyesület alapítója, Kósi Ferenc köszöntötte a megjelenteket, köztük Gyutai Csaba polgármestert, aki az önkormányzat nevében helyezett el koszorút. Majd néhány közeli, közlekedési veszélyt rejtő útszakaszról tett említést, miközben óvatosságra intett.

motoros 2

Az eseményen a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt csak rövid beszéddel élt Molnár Attila, a motorosok részéről, illetve Anti András rendőr alezredes, a közlekedésrendészeti osztály vezetője. Elmondták, bár az utóbbi években csökkent a végzetes kimenetelű balesetek száma, s Zala megye statisztikája e téren az országoshoz helyzethez viszonyítva kedvező, az idén is volt kinek az emlékére mécsest gyújtani.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK