2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Március 15-e a sajtó ünnepe

2012. március 14. szerda, 18:00
Címkék:

Március 15-e előestéjén a zalaegerszegi önkormányzat a már hagyományos sajtónapi fogadását ezúttal a Pedro étteremben tartotta. Gyutai Csaba polgármester köszöntőjében hangsúlyozta: a sajtószabadság a legfontosabb alapjog, és Magyarországnak ezen a téren nincs szégyenkeznivalója. Szólt az elmúlt év sikereiről, és min t fogalmazott, a város kiheverte a nehézségeket, költségvetése szilárd. Ezekről a sikerekről szeretnék beszámolni a lakosságnak, mert fontos, hogy mindenről tájékoztatást kapjanak. "Szeressék ezt a várost" - fogalmazott a polgármester megköszönve a jelenlévő újságírók munkáját. Doszpoth Attila alpolgármester is kiemelte a helyi sajtó fontosságát.

marcius15

Fontos a helyi sajtó

Arról beszélt, hogy a médiumok képviselői azokat a kérdéseket teszik fel a város vezetőinek, melyek az embereket érdeklik, és válaszokat szeretnének. Ezzel is segítve a munkájukat. Dr. Kovács Gábor jegyző szerint az önkormányzat a testület, és a hivatal rendben és kölcsönös bizalommal működik, ezért Zalaegerszeg különleges helyzetben van.

sajtonap 1

A városi sajtóreggelin Gyutai Csaba mondott köszöntőt

A helyi médiumok képviselőit köszöntötték a megyeházán is. Manninger Jenő, a megyei közgyűlés elnöke kiemelte a helyi sajtó jelentőségét, hozzátéve: fontos számukra, hogy a sajtó működésének feltételei is biztosítottak legyenek. Ugyanis rajtuk keresztül értesülnek a megyében élők a fontos eseményekről, a környezetükben történtekről.

sajtonap 3

A megyeházán is fogadták a helyi sajtó képviselőit

Rigó Csaba kormánymegbízott szintén köszönetet mondott a munkáért, és mint fogalmazott, közös a céljuk, ez pedig az állampolgárok minél pontosabb kiszolgálása. Ezért joga van tudni a sajtónak mindenről, ami érdekli az embereket.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK