2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Köszöntötték a százezredik ügyfelet

2014. június 03. kedd, 15:50
Címkék:

Kertész Dánielt, a százezredik zalai ügyfelet köszöntötték a zalaegerszegi kormányablakban. Görögországba készülve útlevelét váltotta ki a Zalakerámia ZTE KK kosarasa, aki az ünnepségen emléklapot és az Alaptörvény díszpéldányát vehette át.

szazezredik ugyfel net"Fontos az állampolgárok véleménye a zalai kormányablakokban” 

Rigó Csaba kormánymegbízott elmondta, Zala megyében két megyei és három járási kormányablakban fogadják az állampolgárokat, akiknek visszajelzése nagyon fontos számukra. Mint fogalmazott, külön öröm, hogy százezredik ügyfélként Kertész Dánielt köszönthetik, aki igazi lokálpatriótaként a helyi kosárlabdacsapatot erősíti, és aki itthon szeretne boldogulni. A kormánymegbízott kitért arra is, hogy a kormányablakok nemcsak az állampolgárok, hanem a diákok körében is népszerű, hiszen eddig 51-en jelentkeztek ötvenórás közösségi munkára, ami előfeltétel a 2016-tól érettségizők számára. Dicséretes, hogy a diákok a kormányablakokban teljesített szolgálattal értéket teremtenek közösség számára, hangsúlyozta.

szazezredik ugyfel net1

Gyutai Csaba, Zalaegerszeg polgármestere úgy vélekedett, a polgármesteri hivatal földszintjén található kormányablak olyan találkozási pont a városban, ahová érdemes betérni. Az integrált kormányzati ügyfélszolgálat magasabb szintű, jobb, kulturáltabb ügyintézés lehetőségét nyújtja amellett, hogy impozáns is. Az ergonómia szabályai szerint berendezett iroda egyaránt kényelmes az ügyfelek és a munkatársak számára. Kiemelendő továbbá, hogy kialakítása során a gyerekekre és a mozgássérültekre is gondoltak. A polgármester jelezte, a kormányhivatal a kormányablak létesítésével magasra tette a mércét, melyhez az önkormányzat is csatlakozni kíván beruházásaiban.

Ennek kapcsán megemlítette, megújítják a polgármesteri hivatal előtti teret, ahol a megszokott dallammal a zenélőórát is helyreállítják. A feladattal megbízott művész a meghirdetett gyermekrajzpályázat munkáiból meríti ötleteit ehhez. A Dísz tér átalakításában azt a szemléletet követik, amit a budapesti Kossuth tér felújításakor megfogalmaztak: az ország főtere legyen a nemzethez illő. Zalaegerszeg fő tere a Dísz tér, ezért rekonstrukciójában minőségi munkát várnak el a kivitelezőtől. A városlakók megelégedését remélve sokkal több zöld felületet, sokkal esztétikusabb térburkolatot alakítanak ki, szobrokat helyeznek el, melyek a barátságos és élhető jellegét hangsúlyozzák majd Zalaegerszegnek, fogalmazott Gyutai Csaba.

szazezredik ugyfel net2

Kertész Dániel, aki egy zalakarosi hotel felajánlásaként hosszú hétvégi üdülési lehetőséget is kapott, érdeklődésünkre elmondta, nagyon nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy éppen ő lett a százezredik ügyfél. Ezúttal is köszöni a kormányablak dolgozóinak munkáját, akik segítőkészen és rendkívül hatékonyan intézték el útlevélkérelmét.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK