2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Kiváló műszaki mérnök Zalaegerszegen

2012. május 02. szerda, 08:03
Címkék:

Ritka számba megy, hogy kiváló minőségű diplomát adhatnak át műszaki mérnöki képzésen. Zalaegerszegen az elmúlt 10 évben most esett az első precedens. Farkas János friss diplomája mellé egy felajánló cégnek köszönhetően különdíjat is kapott.

farkas-janos

A fiatal hallgató kiváló eredményét 3,5 éves tanulmányi, illetve az államvizsga eredményének, valamint a kiváló diploma munkájának köszönheti. Ez utóbbi esetében speciális témát választott, egy orvostechnikai műszer alkatrész tervezés - gyártás - ellenőrzés folyamatáról. Az anyagot a való élet adta, az a cég, ahol gyakorlati idejét töltötte kapta a nevezett alkatrészre a megrendelést. Farkas János elmondta, mindig is érdekelte a matematika és a fizika tantárgy, gimnázium után az elméleti tudás mellett a gyakorlati ismeretekre kellett inkább ráerősíteni.

Dr. Németh Árpád képzési igazgató hozzátette, Farkas János esetében szerencsésen találkozott az érdeklődési kör és a lehetőségek. Kihasználta a képzés kínálta fejlődési alkalmat, ideális hallgató volt, aki tudott élni a körülmények kínálta lehetőségekkel.

A fiatal mérnök jelenleg Budapesten, mesterképzésben folytatja tanulmányait, de szándékai szerint visszatér Zalaegerszegre, mert mint mondja, itt jó esély van az elhelyezkedésre, már kapott is állásajánlatot.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK