2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jobbik: Félidőben

2012. május 29. kedd, 18:39
Címkék:

A Jobbik zalaegerszegi szervezete sajnálattal állapítja meg, hogy a sokáig ellenzékben lévő Fidesz képviselői is folytatják a korábbi parlamentek gyakorlatát, miszerint folyamatos megszorításokkal építik le a magyar társadalom életminőségét - fogalmazott sajtótájékoztatóján Pete Róbert a párt elnöke, önkormányzati képviselő.

Hozzátette: az intézkedések elsődleges elszenvedői a magyar kisvállalkozók, kisnyugdíjasok, munkások. Arra kérik a kormánypárt zalaegerszegi képviselőit, ne asszisztáljanak ezekhez a döntésekhez, hanem találják meg az utat a gazdaság élénkítéséhez, a munkahelyteremtéshez. Azt is kérik, hogy támogassák a jobbikos kezdeményezést vizsgálóbizottság felállítására, amely az állami pénzek útját követné és elvezetne a Fideszhez közel álló érdekcsoportokhoz.

Pete Róbert végül beszámolt arról, hogy az ügyészség tájékoztatása szerint a gébárti kemping beruházásával kapcsolatos dokumentumokat bekérték és vizsgálatot rendeltek el az ügyben. Mint ismert, a Jobbik zalaegerszegi szervezete az ügyészséghez fordult a beruházással kapcsolatos anomáliák miatt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK