2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Gyerkó Gábor, Egervár Fidesz–KDNP által támogatott polgármester-jelöltje

2014. augusztus 15. péntek, 17:10
Címkék:

Gyerkó Gábor lesz a FIDESZ KDNP támogatottja, de független polgármester-jelöltként indul Egerváron az őszi önkormányzati választásokon - jelentette be mai sajtótájékoztatóján Manninger Jenő országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP).

gyerko sajtaj

Manninger Jenő az egervári várkastélyban a sajtó képviselőinek elmondta: azért döntöttünk Gyerkó Gábor támogatása mellett, mert úgy véljük, hogy fiatalos, új lendületet ad a település egészének, fejlődésének. Közismert, hogy évtizedek óta aktív részese a közösségi életnek és törzsgyökeres egervárinak számít családjával együtt. Abban reménykedünk mi is - tette hozzá az országgyűlési képviselő - hogy ezentúl az ígéretek helyett tetteket is látunk Egervár fejlesztését illetően. Nagyon fontosnak tartom, hogy mivel személyesen is jól ismerem Gyerkó Gábort ezért a személye garancia arra, hogy minden korosztállyal megtalálja a közös hangot Egerváron belül és a településen kívül is.

Nyugodt, kiegyensúlyozott és visszafogott kampányt tervezünk a következő hetekben. Ez nem azt jelenti, hogy az esetlegesen felmerülő támadásokra nem reagálnánk, csupán annyit, hogy elsősorban az egerváriakkal történő párbeszéd fontosságát helyezzük előtérbe nem pedig a személyi ügyek felszínre hozását - fogalmazott Gyerkó Gábor független, FIDESZ-KDNP támogatott polgármester-jelölt.

Nagyon fontos kihangsúlyozni: az Egerváron élők nagy számban kerestek meg és biztattak arra, hogy mérettessem meg magam az önkormányzati választáson. Ez számomra épp olyan megtisztelő, mint az, hogy Manninger Jenő a térség országgyűlési képviselője azonnal biztosított a FIDESZ - KDNP támogatásáról.

Megválasztásom esetén a legfontosabb feladataimnak tartom, az évek óta húzódó utak, járdák megújítását szorgalmazó lakossági igény megvalósítását, a közbiztonság javítását, a csodálatos templomunk renoválását és a faluban egyre nagyobb számban lévő kisgyermekek részére egy minden mai követelménynek megfelelő játszótér kialakítását.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK