2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egy ötös, egy ingyen jegy

2016. március 30. szerda, 14:59
Címkék:

Mostantól még érdemesebb ötös feleletet szereznie minden zalaegerszegi 14 év alatti fiatalnak, mert minden ilyen osztályzat után ingyen fürödhet a termálfürdőben. A vizes paradicsom új családbarát szolgáltatásairól sajtótájékoztatón számoltak be.

termalfurdo sajtaj net

A termálfürdő családi kedvezményekkel várja látogatóit

Tóth István marketing és értékesítési igazgató kiemelte, fontos számukra a jövő generációjának egészsége, melynek megőrzésben jó szolgálatot tehet a termálvíz gyógyító, rekreációs ereje. A társadalmi felelősségvállalás jegyében két kedvezményes lehetőséget is kínálnak a helyi fiataloknak. Ezek egyike a sportjegy, amellyel a 18 év alatti aktív sportolókat támogatják. A kedvezményt tagsági igazolványuk felmutatásával tudják igénybe venni, kizárólag előzetes bejelentkezéssel és csoportos (minimum 10 fő) belépéssel, valamint egy felnőtt kíséretében. A fiatalok az 1600 forint helyett mindössze 500 forintért válthatnak jegyet négyórás időtartamra a Zalaegerszegi Termálfürdőbe.

Térítésmentesen léphetnek be azok a 14 év alatti gyerekek, akik 5-ös jegyet kapnak az iskolában, és ezt ellenőrzőjükkel igazolják. Ezt csak felnőtt kísérővel tehetik meg, akire viszont nem vonatkozik a kedvezmény. A családbarát akcióval buzdítani szeretnék a gyerekeket a jobb eredmények elérésére.

Tóth István továbbá elmondta, a helyi szállásadókkal való együttműködés keretében éves kedvezményt biztosítanak, mellyel segíteni kívánják a város idegenforgalmi vonzerejének, valamint az itt töltött vendégéjszakák számának növekedését.

Balaicz Zoltán polgármester megerősítette, hogy a helyi szállásadók segítése az önkormányzat érdeke is. A vállalkozókkal való együttműködés ugyanis fontos záloga az új turisztikai koncepcióban meghatározott elképzelések megvalósításának. Mint mondta, örömmel fogadják a termálfürdő kezdeményezését, amivel a gyerekeket eredményesebb tanulásra, a fiatal sportolókat pedig aktív pihenésre ösztönzik.

Tolvaj Márta alpolgármester elmondta, hogy az új turisztikai koncepció operatív tervekre való átdolgozását már januárban elkezdték. Ennek keretében 15 bakancsos, 15 kerékpáros túraútvonalat létesítettek a várost illetve a város környékét érintve. Ezeket hamarosan táblákkal, padokkal látják, hogy már májustól igénybe vehessék a turisták és a városlakók. Hiánypótló újdonságként a bevezető utakra barna színű táblákat helyeznek ki hamarosan, melyek Zalaegerszeg turisztikai látnivalóira, létesítményeire hívják fel figyelmet.

A jelenlévő sportegyesületek vezetőinek nevében Szakály István, a Zalaszám- ZAC igazgatója mondott köszönetet.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK