2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Demokratikus Koalíció és Együtt PM

2014. augusztus 25. hétfő, 15:45
Címkék:

"Az Együtt – A Korszakváltók Pártja valamint a Demokratikus Koalíció (DK) keszthelyi szervezetei, mint a megújuló baloldal pártjai augusztus 18-án helyi választási megállapodást kötöttek az önkormányzati voksoláson való közös szereplésről" –jelentette be Molnár Tibor, az Együtt-PM választókerületi elnöke augusztus utolsó hétfőjén tartott sajtótájékoztatón. Mint a politikus kihangsúlyozta: a jelenlegi szövetségkötés egy háromoldalú, az MSZP-vel is folytatott, hosszas tárgyalássorozat végeredményeként alakult ki.

A három párt viszonya jó és normális, de az álláspontok távol maradtak egymástól, ám a közös szavazóköri delegáltakban egyetértés mutatkozott. - Megújulásra, friss arcokra, új gondolatokra van szükség, hogy élhetőbb, demokratikusabb Keszthely szülessen –mondták el.

egyutt-dk

A keszthelyi közélet baloldali megújításáért küzdők új arcokkal és új gondolatokkal szeretnének sikeresen szerepelni. A polgármesteri tisztség elnyerésére Kovács Viktória (DK) mérnök-közgazdászt találták a legalkalmasabbnak. A polgármester-jelölt bemutatta a 8 választókerületben (vk) indulók névsorát. Az egyes vk.-ben Nagy Zoltán (DK) vendéglátóipari és turisztikai vállalkozó, a 2. vk-ben Kovács Viktória (DK), a 3-as vk-ben Csillag Katalin (DK) idegenforgalmi szakember-pénzügyi tanácsadó; a 4-es vk-ben Sági Tamás (EPM) pénzügyi tanácsadó indul. Az 5-ös vk-ben Molnár Tibor (EPM) középiskolai tanár, a 6-os vk-ben Kárász Márton (EPM) műszaki menedzser-igazgató; a 7-es vk-ben Vadász Attila (EPM) egyetemi hallgató a 8-as vk-ben (DK) Kovács László kereskedelmi vezető lesz jelölt. A kompenzációs lista első helyén –közös megállapodás szerint- a DK-t, a második és harmadik helyen az EPM-t szerepeltetik. Az aktivisták intenzív kampányba kezdenek a piacon, a város több pontján és a legismertebb közösségi oldalukon is fölkereshetőek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK