2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Büszkék hivatásukra

2016. május 09. hétfő, 10:30
Címkék:

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség napja keretében értékelte az elmúlt időszakot és elismeréseket adott át a szolgálatot legeredményesebben teljesítő munkatársainak a Hevesi Sándor Színházban rendezett ünnepélyes állománygyűlésen.

azev rendorei met

Rendőrnapi ünnepség Zalaegerszegen

Dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy a rendőrök életében kétféle fordulópont létezik, amikor számot adhatnak tevékenységükről. Egyik a statisztikai év, másik a rendőrnapok között eltelt idő, amit ez alkalommal értékelnek. A zalai rendfenntartók ezen időszak feladatait és célkitűzéseit megfelelő szakmai munkával és helytállással teljesítették, ami miatt a megye kiváló minősítést kapott. Hangsúlyozta, jó szívvel ünnepelhetnek most, hiszen az elmúlt egy évtized egyik legkiválóbb teljesítményhez az elismerést kapók döntő módon járultak hozzá.

Az ünnepség az elismerések átadásával folytatódott, amit közalkalmazottak és hivatásosok vehettek át. A kitüntető címek kiosztása előtt a jelenlévők megtekintették a zalai rendőr-főkapitányság munkájáról, hitvallásáról készített imázsfilmet. A díjazottak tevékenységét is vetített képes filmben mutatták be.

azev rendorei met1

Az Év Zalai Rendőre címben részesítették Bencze László rendőr őrnagyot, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának kiemelt főelőadóját. Az Év Nyomozója: Lelkes Endre címzetes r. főtörzszászlós. Az Év Vizsgálója: Tornyos Tímea címzetes r. őrnagy. Az Év Bűnügyi Helyszínelője: Varga Miklós r. törzsőrmester. Az Év Határrendésze: Jakupánecz Csaba címzetes r. alezredes. Az Év Közlekedési Rendőre: Miszlai Ákos címzetes r. alezredes. Az Év Körzeti Megbízottja: Kósi József címzetes r. zászlós. Az Év Járőre: Bognár Balázs címzetes r. főtörzszászlós. Az Év Szervezője: Salamon Róbert címzetes r. alezredes.

Zala Megye Rendőrségéért kitüntető címben Fentősné Belléncs Andrea, a Zalaegerszegi Polgármesteri Hivatal humánigazgatási osztályának ifjúsági szakreferense, valamint Zalakomár önkormányzatának Mezei Őrszolgálata részesült.

A megyei rendőrfőkapitány összesen 80 rendőrségi dolgozónak nyújtott át elismerést a rendőrség napja alkalmából.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK