2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP egyéni önkormányzati képviselőjelöltjei

2014. július 09. szerda, 11:57
Címkék:

A 2014-es önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártszövetség zalaegerszegi polgármesterjelöltje Balaicz Zoltán eddigi alpolgármester lesz, aki a napokban bemutatta a pártszövetség egyéni választókerületi jelöltjeit. A bemutatkozó sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán jelezte, hogy széles polgári-nemzeti összefogást sikerült megvalósítani, mivel a Fidesz jelöltjeit több szervezet is támogatja.

kepviselok

Zalaegerszegen 12 egyéni választókerület van. Közülük ötben új képviselőjelölt indul. Nem vesz részt a megmérettetésben Zsuppányi Gyula, Tombi Lajos, Kauzli Józsefné és Horváth László, valamint nem indul egyéniben, a polgármesterjelölt Balaicz Zoltán sem. Így a 12 választókerületben az alábbi jelölteket indítja a Fidesz-KDNP.

Az 1-es választókerületben (Andráshida, Szenterzsébethegy, Vorhota) Sümegi László, a 2-esben (Pózva, Ságod, Neszele, Nekeresd, Kaszaháza, Hatháza) dr. Tóth László, a 3-ban (a belváros keleti része) Dékány Endre, a 4-esben (a belváros északi része) Böjte Sándor), az 5-ben (Páterdomb, Zalabesenyő, Botfa) Gecse Péter, a 6-osban (belváros nyugati része) Bali Zoltán, 7-ben (Ebergény, Bazita, Landorhegy déli része) Sándor Dénes György, a 8-asban (Landorhegy északi része, Platán sor környéke) Makovecz Tamás, a 9-es választókerületben (Kertváros keleti része) Galbavy Zoltán, a 10-esben (Kertváros nyugati része) Bognár Ákos), a 11-ben (Kertváros déli része) Orosz Ferencné, a 12-esben pedig (Csács, Bozsok, Berzsenyi út keleti része) Herkliné Ebedli Gyöngyi.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK