2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Balaicz Zoltánt javasolják

2014. június 12. csütörtök, 13:12
Címkék:

Az októberi önkormányzati választáson induló polgármesterjelöltről döntött a zalaegerszegi Fidesz helyi szervezete. A városi elnökség Gyutai Csaba jelenlegi polgármester és Balaicz Zoltán alpolgármester személyét terjesztette a tagság elé. A helyi Fidesz csoport a szavazatok 83,17 százalékával Balaicz Zoltánt javasolja Zalaegerszeg polgármester-jelöltjének.

balaicz vigh

Polgármesterjelöltről szavazott a helyi Fidesz-csoport

A részletekről Vigh László országgyűlési képviselő, a Fidesz 1-es számú választókerületének elnöke tájékoztatta lapunkat.

- Zalaegerszegen a 200 Fidesz-tag közül 130-an jelentek meg a csoportülésen, és adtak le érvényes szavazatot. A titkos szavazás eredménye szerint Balaicz Zoltán 108, míg Gyutai Csaba 22 voksot kapott. A helyi szervezet javaslatát figyelembe véve a párt önkormányzati választási egyeztető bizottsága is dönt a zalai jelöltekről, majd a végleges döntést a Fidesz országos választmányának elnöksége hozza meg. Ezt követően lesz legitim a polgármesterjelölt személye – fogalmazott Vigh László.

* * *

A közelmúltban egy közös vacsorán Vigh László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő oklevéllel ismerte el Balaicz Zoltán kampányfőnök munkáját, amit a kampánystábbal és a közel 400 helyi segítővel közösen végzett az országgyűlési és az európai parlamenti választás kampányában. (Felvételünkön.)

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK