2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Balaicz Zoltán a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

2014. július 05. szombat, 16:56
Címkék:

"Tisztességes választási eljáráson vagyunk túl, ahol a Fidesz helyi csoportja, a megyei önkormányzat egyeztető bizottsága, a párt országos választmányának elnöksége és végül az országos választmány is úgy döntött, hogy a Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje az októberi önkormányzati választáson Balaicz Zoltán, a város jelenlegi alpolgármestere" – jelentette be a múlt hét végén sajtótájékoztató keretében Vigh László országgyűlési képviselő, a választókerület elnöke. Hozzátette: továbbra is jó kezekben lesz a város.

bala

A 36 éves politikusról elmondta: másfél évtizede dolgoznak együtt. Kreatív, tehetséges, intelligens és nagy munkabírású embernek jellemezte Balaicz Zoltánt, aki alkalmas arra, hogy vezesse a várost. Ő és az a stáb, amelyik megválasztásuk esetén együtt fog dolgozni, minden megtesz majd Zalaegerszeg további fejlődéséért. A legfontosabb kormányzati és helyi feladat a munkahelyteremtés, hangsúlyozta Vigh László, hozzátéve: ebben a munkában számíthatnak rá.

Balaicz Zoltán elmondta: megtiszteltetés számára, hogy indulhat polgármesterjelöltként az önkormányzati választáson. Amennyiben bizalmat kap, szeretné a kapcsolatot még szorosabbá fűzni Vigh Lászlóval, aki Zalaegerszeg "kinyújtott keze" lesz a parlamentben és a minisztériumokban. A legfontosabbnak azt tartja, hogy a következő uniós ciklusban megszerezhető gazdaságfejlesztési források minél jobb kihasználásával egyre több munkahelyet teremtsenek. Köszönetet mondott a jelenlévő Gecse Péter önkormányzati képviselőnek eddig végzett munkájáért, és mint fogalmazott, megválasztása esetén alpolgármesterként számít rá.

Bemutatta továbbá kampányfőnökét Bali Zoltánt is.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK