2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Akadály-mentesítés a földhivatalban

2012. június 27. szerda, 06:57
Címkék:

Széchenyi terv pályázatán nyert támogatással akadály mentesítették a Zala Megyei Kormányhivatal zalaegerszegi kirendeltségét, így a fogyatékkal élők (gyengénlátók, kerekesszékkel közlekedők) is könnyebben közlekedhetnek, amikor ügyeiket intézik.

akadalymentes

Rigó Csaba ünnepi avatóbeszédében hangsúlyozta: a kormány számára fontos, hogy fejlessze az ügyfélszolgálatokat, és ez a 25 millió forintos beruházás is jelzi a legfontosabb célt, a szolgáltató állam megteremtését. Elhangzott: a zalaegerszegi földhivatalhoz 79 település tartozik, évente 25 ezer ügyfél fordul meg a hivatalban, ahol egy évben 55 ezer ügyet intéznek. A megújult Mártirok úti épületben hat ügyfélszolgálati pultnál várják az állampolgárokat.

Balaicz Zoltán arról szólt, hogy Zalaegerszeg számára is fontos a gondoskodó állam megteremtése. Éppen ezért az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít minden beruházásra, fejlesztésre. A városnak napi kapcsolata van a szakigazgatási szervekkel és a fogyatékkal élők szervezetével. Az önkormányzat odafigyel rájuk, segíti munkájukat.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK