2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

A köz szolgálatáért

2013. február 05. kedd, 19:45
Címkék:

Ez egy csapatmunka, egyikünk sem tud dolgozni a másik munkája nélkül, így az elismerés az egész kollektívának szól – fogalmazta meg köszönetét Kollarics Aladárné, a Gellénházi Körjegyzőség igazgatási főmunkatársa, akit a ,,Köz Szolgálatáért Érdemjel,, arany fokozata kitüntetésben részesítettek a közelmúltban.

kollarics2

1986. január elsején kezdte meg a munkát a körjegyzőségben, ahol 27 évet töltött el nyugdíjba vonulásáig. Ez idő alatt munkatársaival egymásra voltak utalva, a vezetők jöttek-mentek, de ők csak maradtak. Vélhetően azért, mert munkájukkal meg voltak elégedve. A hivatal személyzetének állandósága különösen fontos egy faluban, fűzte hozzá. Visszaemlékezett a tanácsi időszakra, az önkormányzatok megalakulására, beszélt a területi közigazgatás jelenlegi átalakításáról, ami ismét nagy változás hoz a munkába. Mint mondta, szép emlékkel – a közös munka és a közös kikapcsolódás élményeivel – távozik.

kollarics1

A kitüntetést Vigh László országgyűlési képviselő, a zalaegerszegi választókerület elnöke adta át. Minden elismerést megérdemel az, aki ennyi időt tölt el a köz szolgálatában. Ebben a munkában el is lehet fáradni, a közösségért dolgozni ugyanakkor az egyik legszebb feladat, hangsúlyozta méltatásában.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK