2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

A kardiológiai szakrendelések a végleges helyükre költöztek

2015. július 15. szerda, 13:06
Címkék:

A Kardiológia és Szívsebészeti Centrum kialakítása és infrastruktúra fejlesztése a Zala Megyei Kórházban (TIOP-2.2.4-09/1-2010-0015) című pályázat építési munkálatai olyan stádiumba érkeztek, hogy a Kardiológia Osztály szakrendelései (Zöld épület földszintjén lévő szakrendelések, valamint a Rendelőintézetben működő szakrendelés és Központi EKG) végleges helyükre, az Új Épület földszintjére költözhettek, jelezte dr. Halász Gabriella főigazgató sajtóközleményében.

Tájékoztató az osztályok és szakrendelések új helyeiről

.

A Kardiológia fekvőbeteg osztály költözése a végleges helyükre, az Új Épület II. emeletére a hét elején (hétfőn és kedden) történik meg.

A fekvőbeteg osztály megközelítésére a Diagnosztika Épület nyugati oldalának liftjét ajánljuk.

Ezzel egyidőben a Reumatológia I. szakrendelés átmenetileg a Rendelőintézet földszintjén, a 36. sz. rendelőben kerül elhelyezésre.

Kedden a Reumatológia II. és III. szakrendelések a Rendelőintézet III. emeletéről ideiglenesen az Új Épület földszintjére költöznek.

A szakrendelések megközelítése az Új Épület nyugati oldala felőli bejáraton keresztül lehetséges.

Az intézet Pénztára, a Pénzügy és Számvitel, valamint a Döntéselőkészítési Osztály átmenetileg az Új Épület IV. emeletére költözött.

.

Átmenetig lezárják a főbejáratot

.

Tájékoztatjuk, hogy a Kardiológia és Szívsebészeti Centrum kialakítása és infrastruktúra fejlesztése a Zala Megyei Kórházban (TIOP-2.2.4-09/1-2010-0015) című pályázat építési munkálatai miatt 2015. július 17-én (pénteken) 14.00 órától július 19-ig, majd ezt követően 2015. július 24-én 14.00 órától július 26-ig lezárásra kerül az intézet Főépületének udvari bejárata is.

Így a Főépület fekvőbeteg osztályait sem a főbejáraton, sem pedig az udvari bejáraton keresztül nem lehet megközelíteni.

A fenti időszakokban a Főépület osztályainak megközelítése a Diagnosztika Épület nyugati oldalán lévő lépcsőház segítségével, az I. emeleten lévő átjárón keresztül lehetséges.

A Főépület liftjei a földszint kivételével használhatók.

Az építkezéshez kapcsolódóan további költözések váltak szükségessé:

-   A Rendelőintézet III. emeletén lévő Diabetológia Szakrendelés az Új Épület földszintjére, a 15. számú rendelőbe költözött.

-   A Rendelőintézet Onkológia Szakrendelés, valamint a Lymphoedema rendelés a végleges helyre, az Új Épület IV. emeletére költözik július 16-17-én.

Ezen rendelések elérése legkönnyebben a Diagnosztika Épület nyugati oldalán lévő liftek segítségével lehetséges.

-    A Betegjogi képviselő átmenetileg szintén az Új Épület IV. emeletén nyer elhelyezést.

-    Az intézeti szociális munkást, valamint az egészségnevelőt az Új Épület földszintjén találhatják meg.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK