2024.07.03., szerda - Kornél, SomaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új Suzuki-kereskedés

2016. március 07. hétfő, 13:00
Címkék:

Keszthelyen, a Balaton nyugati csücskében nyílt újabb Suzuki-szalon, immár a hetvenhatodik az országban: a húszéves kereskedelmi és szerviztapasztalatokkal rendelkező Gadácsi Csoporthoz tartozó Kor-Autó Kft. telephelyének új épületrészében Suzuki-márkakereskedés várja az ügyfeleket. A bővítési beruházáshoz a Kor-Autó 19,86 millió forint uniós és állami támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program infrastrukturális és technológiafejlesztési pályázatán.

suzuki 3

Keszthelyi szalonavató

A hivatalos nyitóünnepen Gadácsi Tamás, a Suzuki Keszthely ügyvezetője, Fumito Sakai és Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki operatív igazgatói, valamint Manninger Jenő országgyűlési képviselő, Zala megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztos közösen vágta át a szalagot. Ezt követően a kereskedés vezetője átvette a porcelán macskafigurát, amely a japán hagyomány szerint bal mancsával integet, hogy becsalogassa a vevőket, s ezzel jó szerencsét, bőséget hozzon a tulajdonosoknak.

Köszöntőjében Gadácsi Tamás arról is szólt, hogy a több mint két évtizedes múltra visszatekintő, három telephelyen negyvennél több munkatársat foglalkoztató cégcsoportot, a sikeres családi vállalkozást még agilis autószerelő édesapja indította el. Rengeteg új és visszatérő ügyfelet szolgálhattak ki úgy, hogy képesek voltak megőrizni partnereik bizalmát. A keszthelyi telephely 2004 óta működik, és jelenleg négy márkakereskedelmi és hat márkaszervizjoggal rendelkezik. "Egy komoly múlttal rendelkező, időről időre megújulni tudó, sikeres működést és pozitív jövőképet biztosítani képes innovatív márkát kerestünk, amit a Suzukiban találtunk meg. Örömmel kötöttük meg velük a márkakereskedelmi együttműködést" – erősítette meg az ügyvezető.

suzuki 1

Krisztián Róbert arra emlékeztetett, hogy a magyarországi megjelenésének 25 éves jubileumát ünneplő Suzuki egy évvel ezelőtt Szolnokon nyitott márkakereskedést, most pedig a balatoni régióban. A negyed évszázad gazdag volt változatos kihívásokban, és akadt esztendő, amikor 280 ezer gépkocsit gyártottak az esztergomi üzemben. "Büszkék vagyunk arra, hogy minden 2010 óta Esztergomban gyártott autónk ötcsillagos törésteszttel rendelkezik – emelte ki. – Az összes hazai gyártású típusunk sikeres, tavaly a magyar piacon 7500 új Suzuki eladását regisztrálták. Örvendetes, hogy emelkedik a privát vevők és a flottaeladások száma, és több kormányzati tendert is megnyertünk. A legkiterjedtebb márkakereskedelmi hálózattal rendelkezünk. Januárban 12 százalékosnál nagyobb piaci részesedést sikerült elérnünk, idén pedig új modellt vezetünk be, a Balenót, ami a családi autó szerepét is kitűnően betölti majd" – húzta alá a Suzuki operatív igazgatója.

Manninger Jenő, az Interparlamentáris Unió Japán–Magyar Baráti Tagozata tagjaként is gratulált a beruházás kivitelezőinek. Szerinte a helyiek ismerik a Suzuki Keszthely szakembereit, a cég szakmai hátterét, méltányolják a szakmai tudást és a hivatás tiszteletét. Örvendetesnek nevezte, hogy a térség gazdasági fejlődését előmozdítva az ismert és népszerű márka képes volt előbbre lépni.

Az elsőként értékesített Suzuki személygépkocsi, egy 1,6 literes GL+ felszereltségű Vitara kulcsát Gadácsi Tamás és Krisztián Róbert emléklap kíséretében adta át egy gyenesdiási vásárlónak.

suzuki 2

A Magyarországon forgalmazott márkák közül a Suzuki rendelkezik a legkiterjedtebb márkakereskedői hálózattal. 2013 óta új Suzuki-autókereskedés nyílt Tatabányán, Egerben, Budapesten, Fóton, Esztergomban és Szolnokon, Törökbálinton pedig motorszalon kezdte meg működését tavaly szeptemberben. A Suzuki Keszthellyel a Suzuki-szalonok száma már 76-ra nőtt az országban.

A Tapolcai úti márkakereskedésben a szalonnyitó alkalmából február utolsó szombatján egész napos ingyenes programokkal, tesztvezetéssel várták a családokat.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK