2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új burkolatot kap a Stadion utcai csomópont

2013. november 07. csütörtök, 20:00
Címkék:

November végén indulhat meg a forgalom a zalaegerszegi Autóbuszpályaudvar - Stadion út - Balatoni út csomópontban. A kereszteződésben mintegy 60 méter hosszan zajlanak útfelújítási munkák, melyet az önkormányzat megbízásából a Naste Bau Kft. végez. A részletekről a helyszínen tartott sajtótájékoztatóval egybekötött terepbejárást Gyutai Csaba polgármester, és Balaicz Zoltán alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

stadion 1

A polgármester elmondta: a Stadion utca ezen szakaszán, a nagymértékű buszforgalom miatt erősen leromlott az útburkolat állapota. A burkolatfelújítási munkák megkezdése után kiderült, hogy egy gáz- és egy vízvezeték is felújításra szorul, ezért az útburkolat teljes szélességében ki kellett váltani ezeket a vezetékeket.

stadion 2

A közel 7,8 millió forintos beruházás keretében megerősítik az út alapozását, a felszín pedig új - az aszfaltnál erősebb és strapabíróbb - térköves burkolatot kap. Átépítik a villanyrendőrt is: mágneses- és videodeketoros rendszer kerül kialakításra.

stadion 3

Balaicz Zoltán elmondta: a Stadion úti tízemeletes házból érkezett hozzá panasz az úthibákkal kapcsolatban. Reméli, hogy a hónap végére megoldódnak a problémák, és megindulhat a forgalom a Stadion utca megszépült szakaszán.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK