2024.07.07., vasárnap - ApollóniaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Új attrakciókkal rukkolt elő

2011. november 04. péntek, 14:47
Címkék:

Egy három ütemből álló projekt megvalósításának záróünnepségét tartották október derekán a Danubius Health Spa Resort hévízi Aqua**** All Inclusive szállodában, amelynek eredményeként több új szolgáltatással bővült a gyógyhotel portfóliója. Az Európai Unió által támogatott 215 millió forintos összköltségű beruházás 2010 májusában vette kezdetét és 2011. augusztus végén zárult le.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Széchenyi-terv keretében nagyságrendileg 65 millió forinttal járult hozzá a projekt költségeihez.

Az első ütemben a gyógyászati részleg felújítása zajlott, melynek keretében egy új elektroterápiás részleg, egy sókamra és három gyógytorna-terem készült el. Ezen kívül tavaly szeptemberben átadtak egy új, zuhanyozóblokkot, továbbá egy szauna és egy infraszauna blokkot, a hozzájuk tartozó pihenőhelyiséggel együtt. A március végével lezáruló második ütemben tíz új, teljesen szeparált, zuhanyozóval ellátott, klimatizált masszázshelyiség is elkészült relaxációs fénytechnikával. Ezen túlmenően két kozmetikai kabinnal, egy fodrászattal és egy pedikűrhelyiséggel bővültek a wellness szolgáltatások. Az április közepétől az augusztus végéig zajló utolsó ütemben elsősorban gyermekbarát szolgáltatások bevezetése történt meg, illetve a szálloda szauna világát újították meg. Bioszauna, gőzfürdő és csobbanómedence került átadásra és egy épületbővítés keretében két gyerekmedence, vízijátékok, gyerekmosdó valamint pelenkázó helyiség tette még inkább gyerekbaráttá az egyre népszerűbb hotelt. A bővítés által méltó helyre kerülhettek a szakmai szempontból legmagasabb szintet képviselő gyógy- és wellness kezelések.

heviz-aqua 1

Nagy Rita, a szálloda igazgatója ünnepi beszédében arról is szólt: a tervek megvalósításában a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a felújítást és építkezést egy magas foglaltsággal üzemelő házban kellett lebonyolítani. Tolmácsolta a Danubius Hotels Group vezérigazgatójának: Deák Imrének szavait és köszönetét, amelyet a szálloda elkötelezett dolgozóihoz, a megértő vendégekhez valamint a Formaterv tervező- és Kemendy Kft. kivitelező cégek vezetőihez és dolgozóihoz intézett.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK