2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Casco biztosításváltás 2014 - Spóroljon itt is! (x)

2013. november 07. csütörtök, 10:07
Címkék:

A kötelezőbiztosítás váltás közismertebb, és gyakoribb az gépkocsi tulajdonosok között, mint a casco váltás. Nem véletlen a cím, hogy "casco biztosítás váltás 2014 - Spóroljon itt is!", ugyanis a casco biztosításon még többet is lehet takarékoskodni, mit adott esetben a kötelezőbiztosítás váltáson. Ez következik abból a tényből, hogy a casco eleve egy sokkal magasabb díjazású termék, így nagyobb a biztosítók mozgási területe is árkedvezmények, akciók adására. Oldalunkon a Biztoshely Biztosítási Portálon minden segítséget megkap ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban kiválaszthassa az Önnek legkedvezőbb kondíciókkal rendelkező cascót.

biztoshely

A casco biztosítás nem tartozik a kötelezően megkötendő biztosítások közé, de amennyiben reálisan mérjük fel a gépkocsinkra leselkedő számtalan veszélyt elkerülhetetlen, hogy ne azt a döntést hozzuk, hogy szükség van a casco megkötésére. Oldalunkon naprakész adatokat talál az összes vezető biztosító társaság casco ajánlatairól, természetesen az aktuális akciókkal, kedvezményekkel együtt. Díj kalkulátorunk áttekinthető, könnyen értelmezhető módon mutatja meg Önnek az egyes biztosítók casco ajánlatait, nem mellékesen úgy, hogy közben az ajánlat mellet megtalálhatja a casco mellé köthető kiegészítő biztosításokat, melyeknek fontos szerepe van abban, hogy az Ön cascója személyre szabott legyen. Köztudott, hogy a kötelezőbiztosítás nem nyújt teljes körű védelmet, erre csak a casco képes, a kiegészítő biztosításokkal karöltve. Várhatóan a casco megkötése 2014-ben sem lesz boszorkányság, azaz egyszerűen, gyorsan lehet majd megkötni. Ebben nyújt oldalunk a biztoshely.hu biztosítási portál mindenre kiterjedő segítséget Önnek.

Fontos, hogy idejében kezdjen el gondolkodni a biztosító váltásról, ugyanis évente erre rendes esetben egyszer van lehetőség, mégpedig az évfordulókor. A casco biztosítás váltás 2014-ben megtakarításokat hozhat Önnek. Oldalunkon, nem csak az egyes biztosítók casco termékeiről kap garantáltan naprakész, és pontos információkat, hanem magukról a biztosítókról is, illetve- ami nem mellékes-, arról is, hogy káresemények esetén mekkora biztosítási összegre számíthat. Nagyon fontos, hogy a kalkulátor használatakor minden adatot pontosan vigyünk fel, ugyanis az aktuális kedvezményeket, a kalkulátor csak abban az esetben tudja felkínálni. Hiányosan, vagy pontatlanul bevitt adatok esetén előfordulhat, hogy akár több olyan kedvezménnyel sem fog tudni élni, ami amúgy megilletné, és ami több ezer forintos megtakarítást jelentene Önnek éves szinten.

Végezetül, de nem utolsó sorban portálunkon online is van lehetősége a casco biztosítás megkötésére, amely amellett, hogy kényelmes, és egyszerű, azt az el nem hanyagolható előnyt is biztosítja, hogy online kötési díjkedvezményt is kaphat, amely jelentős összegű díjcsökkenést fog eredményezni 2014-ben is.

Bővebb információkat ide kattintva talál!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK