2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Szemtanúk jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság

2012. március 13. kedd, 09:49
Címkék:

Zalaegerszegen történt közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság. A Köztársaság úton haladt az Alsóerdei út irányába március 09-én 07.05 órakor egy középkorú hölgy Fiat típusú személygépkocsijával, aki balra, a Köztársaság út 75-77. számú házak közötti útra kanyarodott.

Ott, az úttesten gyalogosan, a forgalommal szemben haladó középkorú hölgy felé kormányozta járművét, melyet a gyalogos észlelt és próbált kitérni, azonban a gépkocsi jobb oldali visszapillantó tükre így is nekiütközött a kezének, amelytől nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetet követően a személyautó vezetője szidalmazta, illetve megrángatta a gyalogost, majd elhagyta a helyszínt - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Információik szerint az Eötvös József Általános Iskola előtti buszmegállóban többen is láthatták, illetve hallhatták a történteket.

Kérik, hogy aki a balesetet látta, illetve arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK