2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Óvszert bontottak fel

2012. augusztus 03. péntek, 11:46
Címkék:

Szerdán este az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a rendőrségre, mert rongáláson értek tetten két személyt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy tizenhat éves fiú és egy harminchárom éves nő egy doboz óvszert, valamint egy rezgő gyűrűt bontott fel, 4.384 forint kárt okozva ezzel. A két külföldit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették – tájékoztatta honlapunkat sajtóközleményében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lesett a lovaskocsiról

Szerdán este közlekedett Letenyén a Kossuth Lajos utca irányába egy szántóföldről vezető földes, füves úton az általa hajtott lovaskocsival egy férfi, aki a jármű rakterén állva szállított két másik férfit. A lovaskocsi a földes füves úton megdöccent a platóról pedig az egyik utas a földre esett, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Túltartózkodott

Szerdán délelőtt jelentkezett belépésre Magyarország területére a letenyei közúti határátkelőhelyen egy szerb állampolgár, akiről kiderült, hogy hat hónapon belül három hónapot meghaladóan tartózkodott schengeni területeken, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.

Szóváltásba keveredtek

Csütörtökön hajnalban a vonyarcvashegyi Arany János utcában fiatalkorú fiúk keveredtek szóváltásba két tizenkilenc éves férfivel. A szóváltás tettlegességig fajult, majd az egyik férfitől elvetek 1.200 forintot. A bejelentést követően a keszthelyi rendőrök még hajnalban előállítottak a Rendőrkapitányságra három fiatalkorút, akik közül kettőt gyanúsítottként, egyet pedig tanúként hallgattak ki. A történteket zsarolás, testi sértés, valamint garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében

Az elmúlt 24 órában összesen hat közúti közlekedési baleset történt Zala megyében, melyek közül kettő járt személyi sérüléssel, ittas járművezetés miatt kettő személlyel szemben nem kellett intézkedniük a Zala megyei rendőröknek.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK