2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Baleset szemtanúinak jelentkezését várják

2012. június 22. péntek, 08:02
Címkék:

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. A nagykanizsai strand déli – Vécsey utca felöli – oldalán lévő parkolóból tolatott ki egy külföldi rendszámú, feltehetően bézs színű személygépkocsi 2012. június 21-én, csütörtökön 19.40 körüli időben, mely során nekiütközött egy, az úttesten kerékpárral közlekedő idős hölgynek. A balesetet követően beszéltek egymással, majd mindkét fél elhagyta a helyszínt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy azok, akik a balesetet látták, illetve az ismeretlen külföldi rendszámú személygépkocsiról, vagy annak vezetőjéről bármilyen érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8800 Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy tegyenek bejelentést a 93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.

Segítségüket köszönjük!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

* * *

Az elmúlt 24 órában Zala megye közútjain négy közlekedési baleset történt, melyek során egy segédmotoros és egy kerékpáros szenvedett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést, mindketten elestek járművükkel. Ezen időszakban egy kerékpárossal és egy tehergépkocsi vezetőjével szemben történt intézkedés ittas járművezetés miatt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK