2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Baleset a sportpályán

2014. július 21. hétfő, 12:09
Címkék:

A zalaegerszegi alsóerdei egykori napközis táborban szombaton késő este történt, egy 10 éves kisfiú halálát okozó tragikus baleset kapcsán, Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott elrendelte az illetékességi területén működő valamennyi olyan szabadidő- és sportlétesítmény (pl. játszótér, futballpálya, kézi- és kosárlabdapálya, erdei tornapálya stb.) eszközparkjának, tárgyainak felülvizsgálatát, amelyek állapotuk miatt veszélyt jelenthetnek használójukra nézve.

Soron kívüli kormánymegbízotti intézkedés elrendelése

A megye összes településére kiterjedő ellenőrzés kapcsán a kormánymegbízott a balesetveszélyesnek minősülő eszközök javíttatására, biztonságossá tételére - amennyiben ez nem lehetséges - az eszköz eltávolítására, elzárására hívta fel valamennyi Zala megyei jegyző és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megyei tankerületi igazgatóinak figyelmét.

A balesettel kapcsolatban a Zala Megyei Rendőr- főkaptányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

korábban:

Nyomozás indult a kidőlt focikapu miatt meghalt zalaegerszegi kisfiú ügyében

Nagykanizsa, 2014. július 21., hétfő (MTI) - Halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújával indult nyomozás Zalaegerszegen, miután szombat este meghalt egy fiú, akire rádőlt egy futballkapu - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. A baleset szombaton késő este történt a zalaegerszegi Alsóerdőn, egy sportpályán. A 10 éves zalaegerszegi fiú szüleivel és nagybátyjával focizott a pályán, amikor a fémből készült futballkapu eddig még tisztázatlan körülmények között eldőlt és a fiúra esett. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK