Programajánló
Mi lesz a turizmussal és a vendéglátással?
2021. MÁRCIUS 11., CSÜTÖRTÖK, 15:30 UTC+01–16:00 UTC+01
Mi lesz a turizmussal és a vendéglátással?
ingyenes · Facebook Live
Unilever Food Solutions Magyarország eseménye
Online, Facebook Live-val
2021. március 11., csütörtök, 15:30 UTC+01–16:00 UTC+01
Díj: ingyenes · Időtartam: 30 perc
Nyilvános · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Mi lesz a turizmussal és a vendéglátással? Hamvas Zoltán, Gendur András és Behán István lesznek Várszegi Zsolt séf vendégei Március 11-én!
Mit keresnek majd a vendégek, hogyan változhatnak az igényeik? Gondolkozzunk együtt a jövőről a mai helyzet fényében. Töltsünk el egy tartalmas fél órát a vendéglátás nagyágyúival, a jövő kilátásairól, alapanyagairól, trendjeiről beszélgetve.
Tartsatok velük!
Résztvevők:
- Hamvas Zoltán: A Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, a Stand és Stand25 éttermek társtulajdonosa
- Gendur András: A La Perle Noire tulajdonosa, a MSZÉSZ
- Behán István Vital Hotel Nautis szállodaigazgató