Programajánló
A Csokoládé a torta és a sütemény díszítésében
2017. január 24.–2017. január 25.
Cserszegtomaj
Jegyek megvásárolhatóak
glazur-es-ajz.blogspot.hu
A CSOKOLÁDÉ a Torta és Sütemény Díszítésében
Tanfolyam az Ékes-Édes Stúdiójában
Megkezdődött a jövő évi időpontok befoglalása. A 2016. december 31-ig regisztrálók még az idei, 2016-os árakon jelentkezhetnek a jövő évi, 2017-es tanfolyamokra.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a jövőre is az Ékes-Édes Stúdiójába. Most érdemes időben regisztrálni!
Az idei KARÁCSONYra AJÁNDÉKKÁRTYÁNKkal meglepheted szerettedet, melyet felhasználhat a jövő évben TANFOLYAMUNKra általa tetszőlegesen választott időpontban.
Oktató: Bódi Beáta
Szereted a csokit? Mi is! Megtanulhatod, hogy a kedvenc csemegédből hogyan készíthetsz különféle tortadekorációkat! Ezen a tanfolyamon akár Gombóc Artúr is felbukkanhat, hiszen készítünk csokoládé burkolatot, csokoládé tükörmázat, modell csokoládét, csokoládé ganache-t és csokoládé díszeket! Ezekkel a díszekkel és díszítési technikákkal bármely torta az ünnepi asztal dísze lehet és te bezsebelheted az elismeréseket.
Szeretettel várunk akár kíváncsi háziasszony vagy, akár érdeklődő szakmabeli. A tanfolyamon minden résztvevő (maximum 10 fő) lépésről lépésre gyakorolhatja a megtanult technikákat.
Téma:
Első nap programja:
Csokoládé alapismeretek
Csokoládé temperálási technikák amik otthon is működnek
Csokoládé színezése
Torta előkészítése a burkolásra-rétegezés, töltés, burkolás előtti előkészítés
Csokoládé burkolatok készítése-csokoládé gallér, csokoládé bevonó máz
Csokoládé díszek készítese-legyezők, forgácsok,stb
Csokoládé alapú tükörmázak
Torta díszítése a bemutatott anyagokkal és technikákkal
Második nap:
Kakaó alapú fondant (bevonómassza) készítése
Torta előkészítése a burkolásra-rétegezés, töltés, burkolás előtti előkészítés
Torta burkolása fondanttal
Modell csokoládé (gyurma cskokoládé) készítése
Modell csokoládé (gyurma csokoládé) díszek készítése
Csokoládé ganache készítése
Csokoládé ganachel díszek
Torta díszítése a bemutatott anyagokkal és technikákkal
Helyszín: az Ékes-Édes Stúdiója, megújult helyszínen az ország legjobban felszerelt hobbicukrász oktatási műhelyében, Keszthely és Hévíz között Cserszegtomajon.
Szállás és utazás és további információk:
http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/csokolade-tanfolyam_5.html
Itt a linken az ÁRAJÁNLAT KÉRŐ ŰRLAPon várjuk az érdeklődőket, hogy leginkább kedvetekre és igényetekre szabhassuk a tanfolyamokat:
https://goo.gl/forms/rIvqJfHmEvLuqPCm1
Szeretettel várunk két csupa csoki napra!
Bódi Beáta oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező