2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Jobbak voltak a vendégek

2015. május 11. hétfő, 06:36
Címkék:

ZTE FC - Vasas FC 1-3 ( 0-2)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés.Zalaegerszeg, 2640 néző. Jv.: Fábián. Gólszerzők: Simonfalvi (87. p.), illetve Remili ( 27. p. 11-esből), Vass (39. p.), Ádám (85. p.).

ZTE: Szappanos - Króner (Pajor 50. p.), Kovács G., Forgács, Bedi - Simonfalvi, Szakály, Délczeg, Vittman (Városi 62. p.), Babati - Daru. Vezetőedző: Lendvai Miklós.

A családi nap miatt többen látogattak ki a ZTE stadionba. Tapasztalhatták, hogy az éllovas Vasas gyorsan döntésre akarja vinni a dolgot. Az első 15 percben már több lehetősége is akadt a vendégeknek, a ZTE-nek mindössze egy. A folytatásban is a vendégek uralták a találkozót, s egy erősen vitatható 11-es után megszerezték a vezetést. A bekapott gól megfogta a hazai csapatot, s egy súlyos védelmi hiba után már két góllal vezettek az angyalföldiek. A zalaiak az eső 45 percben kevés veszélyt jelentettek a vendégek kapujára.

Szünet után egy kis csetepatéval folytatódott a mérkőzés. A két kemény mag balhézni akart, végül a rendőrök segítségével állt helyre a rend. A kényszerszünet után a ZTE átvette a játék irányítását. Közelebb kerülhetett volna a vendégekhez, de a játékvezető nem ítélt meg egy 11-est számára. Fölényben játszottak a házigazdák, de igazán nagy helyzetük nem akadt. A hajrában újabb Vasas gól után gyorsan szépített a ZTE, ami már nem veszélyeztette a fővárosiak győzelmét.

Az éllovas az első félidőben eldöntötte a találkozót a gyengén játszó ZTE ellen, utána visszavett a tempóból, de ellenfelük nem tudott élni a lehetőséggel.

Értékelés:

Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben dekoncentráltan játszottunk, a másodikban már voltak jó periódusaink. Nem tudom, miért kell egy ilyen első félidő, hogy történjen valami.

Szanyó Károly, a Vasas vezetőedzője: - Az első félidőben jól játszottunk, a ZTE-t ekkor megilletődöttnek hittem. A másodikban visszavettünk a tempóból, összességében megérdemelt a sikerünk.

Babati Benjamin, a ZTE játékosa: - Egy félidő előnyt adtunk a Vasasnak, ami soknak bizonyult.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK