2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Záporoztak a gólok is

2013. október 13. vasárnap, 12:58
Címkék:

ZTE FC - Soproni VSE-GYSEV 4-0 (2-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1800 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Pavicsevics (9. p., 31. p.), Frizoni (56. p.), Kulcsár ( 73. p.). Piros lap Halasi (Sopron 31. p.).

ZTE: Jahics - Preklet, Kovács G., Bogunovics ( Vágó 81. p.), Hajdú - Babati, Simonfalvi, Grbic, Nagy Z., Frizoni (Kulcsár 69.) - Pavicsevics (Kocsis 76 . p.). Megbízott edző: Lendvai Miklós.

A nagy lendülettel kezdő ZTE fölénye gyorsan góllá érett. Ezután hazaiak kicsit visszavettek a tempóból, de a Sopron nem tudott élni a lehetőséggel. Félóra eltelte után ismét Pavicsevics villant. A vendégek kapusa elvesztette önuralmát villant számára a piros lap. A félidő hajrájában is a ZTE uralta a játékot.

Szünet után a zuhogó esőben mintegy 15 percig nem tudott mit kezdeni emberelőnyével a hazai csapat. Frizoni bombagólja után azonban már semmi reménye nem maradt a Sopronnak. Kulcsár kapufás szép gólja pedig már nagy különbségű győzelmet jelentett az egerszegi csapat számára. A vendégek egyetlen lehetősége Jahics hibája után adódott.

A ZTE a szezon legjobb játékát nyújtva megérdemelten aratott fölényes győzelmet az alsóházban tanyázó Sopron ellen.

Vélemények:

Lendvai Miklós, a ZTE megbízott edzője: - Tartottam a mérkőzéstől, mely számunkra nagyon fontos volt. A csapat jól játszott, köszönöm a sikert a fiúknak, segítőimnek.

Supka Attila, a Sopron vezetőedzője: - A heti történések után nem vártam nagy csodát. Csapatjátékunk nem működött, a ZTE teljesen megérdemelten nyert.

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Győzelmünk ezúttal jó játékkal is párosult..

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Nem játszottunk rosszul, a mérkőzés lélektani forduló pontjait jól használtuk ki. Szerencsénk is volt, és a kiállítással egyértelművé vált sikerünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK