2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Megérdemelt győzelem

2012. október 20. szombat, 13:29
Címkék:

Soproni VSE GySEV-Goldschmidt - ZTE FC 0-3 ( 0-0). NB II-es labdarúgó mérkőzés. Sopron, 400 néző. Jv.: Bognár. Gólszerzők: Pavicsevics (70 . p.), Hajdu (81. p.), Grbics (89. p.). Piros lap: Kovács G. (78. p.)

ZTE: Jahics - Simonfalvi, Szalai, Kovács G., Kocsis - Jasarevich ( Hajdu 65. p.), Máté, Juhász, Grbics (Bajics 89. p.), Frizoni - Pavicsevics (Nánási 75. p.). Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A két egykor első osztályban szereplő csapat találkozóján az első félidőben felejthető játékot láthattak a nézők. Mindössze egy Grbics lövés ment kapaura, amit védett a hazai hálóőr. A ZTE játszott meddő mezőnyfölényben. Szünet után is a vendégek előtt adódtak lehetőségek. Előbb Pavicsevics később Máté hibázott nagy helyzetben. Végül megérdemelten szerezte meg a vezetést a ZTE. Kitámadott a Sopron, a vendégek közben 10 főre fogyatkoztak. Szerencsére egy durva védelmi hiba után növelte előnyét a az egerszegi csapat. A játékvezető egy erősen vitatható 11-essel igyekezett izgalmassá tenni a mérkőzést, azonban Jahics kivédte Gyánó büntetőjét. Az ellentámadásból újabb gólt szerzett a ZTE, és mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzésen a második félidőben már gólokban is megmutatkozott fölényünk.

Hajdu Norbert, a ZTE játékosa: - Nagy győzelmet arattunk, remélem, megindulunk felfelé a tabellán. Nekünk osztályozó nélkül simán bent kell maradnunk.

Németh Ottó, ZTE technikai vezetője: - A mérkőzés során végig a mi akaratunk érvényesült teljesen, megérdemelten nyertünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK