2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Két gól, második győzelem

2012. október 01. hétfő, 08:29
Címkék:

ZTE FC- Kaposvári Rákóczi II. 2-0 (1-0). NB II-es labdarúgó mérkőzés. Zalaegerszeg, 1390 néző. Jv.: Mészáros. Gólszerzők: Pavicsevics (22. p.), Tóth P. (51. p.)

DSCF0255

ZTE: Jahics - Kocsárdi ( Mavolo 77. p.), Budovinszky, Kovács G., Frizoni - Simonfalvi, Szalai (Tóth P. 46. p.), Máté, Grbics, Hajdú - Pavicsevics (Jasarevich 85. p.). Vezetőedző: Preisinger Sándor.

DSCF0270

Az első 15 perc az ismerkedés jegyében telt, a ZTE enyhe mezőnyfölényben játszott. Majd a félidő közepén egy szép fejessel megszerezte a vezetést is. Budovinszky hibája után azonban csak a kapufa mentette meg a hazai csapatot a góltól. A zalaiak nem tudtak felpörögni, igaz a Kaposvár sem volt acélos. Unalmas mezőny játékkal teltek a percek, mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Szünet után a csereként beállt Tóth góljával növelte előnyét a ZTE, 20 percig jól játszott. Utána a vendégek birtokolták többet a labdát, helyzeteik is adódtak, amelyek szerencsére kimaradtak. Igaz, Grbics is óriási helyzetben hibázott. Összességében erősen közepes színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyert a ZTE.

DSCF0272

Értékelés:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Örülök a győzelemnek.

Barna László, a Kaposvár vezetőedzője: - Akaratgyenge játékunknak ez lett a vége. A hazai csapat mindenben felülmúlt minket.

DSCF0302

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - A 3 pont volt számunkra a legfontosabb. Nagyon ránk fért már ez a siker.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK