2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Hol a csapatunk?

2012. október 15. hétfő, 07:14
Címkék:

ZTE FC - Puskás Akadémia 0-3 (0-2). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 2436, néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Zsolnai 30. p., Baracskai (47., 51. p.)

DSCF0508

ZTE: Jahics - Kocsárdi, Budovinszky, Kovács G., Hajdú - Simonfalvi, Szalai (Jasarevich 60. p.), Máté (Bajics 80. p.), Grbics (Juhász 63. p:) Frizoni - Pavicsevics. Vezetőedző Preisinger Sándor.

Jól kezdett a ZTE, helyezetei adódtak, de kimaradtak. A csúszós talajon távoli lövéssel kísérleteztek a csapatok, kevés sikerrel. A zalaiak játszottak fölényben, azonban váratlanul megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A bekapott találat visszavetette a ZTE-t, de az ellenfél fiataljai sem veszélyeztették a hazai kaput. Fordulás után két durva egyéni hiba után végleg eldőlt a találkozó sorsa. Az elsőnél a ZTE kihagyott helyzete után az ellentámadásból gólt ért el a vendégcsapat. A másik találatbál a ZTE végzett el szabadrúgást, ebből kontrázott a Puskás Akadémia, sikerrel.

DSCF0527

A folytatásban a nézőtéri események vonták el a szurkolók figyelmét. A hazai B közép kemény magja nemes egyszerűséggel bejött a sajtópáholyba, az ott lévőknek félni kellett. A rendbontók Nagy Ferenc elnököt keresték, rajta próbálták számon kérni a csapat pocsék szereplését. A rendezők nem álltak a helyzet magaslatán. A pályán a 3 gólos vezetése birtokában a fehérváriak uralták a mérkőzést, és akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. A mérkőzés végén egy szurkoló megjegyezte: " Szomorú, hogy ide jutott a több, mint 90 éves klub. Ez a mélypont, vagy jövőre jön az NB III?

DSCF0560

Értékelés

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Sajnos ellenfelünk a labdarúgás minden elemében felülmúlt minket. Azt külön sajnálom, hogy az akarati tényezők terén is alulmaradtunk.

Benczés Miklós, a Puskás Akadémia edzője: - Örülök, hogy igazi focihangulatban játszhattunk. A második félidőben egyértelműen ellenfelünk fölé nőttünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK