2024.07.05., péntek - Emese, SaroltaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelem ítéletidőben

2012. október 28. vasárnap, 09:33
Címkék:

ZTE FC - Bajai LSE 3-0 ( 0-0). NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1875 néző. Jv.: Barna. Gólszerzők: Frizoni ( 63. p.), Pavicsevics ( 69. p., 77. p).

DSCF1263

ZTE: Jahics - Simonfalvi (Kocsárdi 50.p.), Szalai, Nánási, Kocsis (Horváth L. 79. p.) - Juhász, Máté, Grbics, Hajdú (Jasarevich 70. p.), Frizoni - Pavicsevics.. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A vendégegyüttes egyértelműen kontrákra rendezkedett be, megszállta saját 16-osát, nem engedte kibontakozni a hazai csapatot. Az első félidőben maximálisan megvalósult a vendégek taktikája, a ZTE játékosai alig kerültek helyzetbe. Mindössze egy gyenge Pavicsevics fejes ment kapura, amit könnyedén védett a bajai kapus. Szünet után hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, az egyébként sem jó talajú pálya állapota tovább romlott. A Duna-partiak egy ideig még jól védekeztek, egy lecsorgó labda után azonban megszerezte a vezetést a hazai csapat, és gyakorlatilag negyedóra alatt eldöntötte a találkozó sorsát. Pavicsevics feje ezúttal is aranyt ért. Az ítéletidőben mindkét csapat játékosai példásan küzdöttek, amiért dicséret illeti őket. A ZTE újabb sikerével folytatta a felzárkózást a tabellán.

DSCF1266

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezető edzője: - Fegyelmezetten, keményen játszó csapatot győztünk le. Annak külön örülök, hogy ebben a rossz időben akaraterőben is a vendégek fölé kerekedtünk.

Goretich Gábor, a Baja vezetőedzője: - A ZTE még jobb csapat, mint mi. A gólokat eléggé rossz lélektani pillanatokban kaptunk. Fiatal csapatom jól játszott, és ha még többször így lesz, meglepetést okozhatunk a bajnokságban.

DSCF1268

Máté Péter, a ZTE játékosa: A mai sikerünket Mészáros Ferencnek ajánljuk.

Szalai Tamás, a ZTE játékosa: - Az első félidőben is voltak lehetőségeink, kimaradtak. Szünet után, az első gólt követően biztossá vált, hogy csak mi nyerhetünk.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK