2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Győzelem helyett

2012. augusztus 24. péntek, 18:54
Címkék:

ZTE - Gyirmót 2-2 (1-0). NB II Nyugati-csoport labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2213 néző. Jv.: Bognár. Gólszerzők: Pavicsevics (36. p)., Babati (58. p.), illetve Tóth N. (53. p.), Magasföldi (63. p.). Piros lap: Kovács G. (15. p.).

DSCF8895

ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Kovács G., Szalai, Juhász - Simonfalvi, Grbics (Tóth P.77. p.), Máté, Frizoni (Budovinszky 46. p.) - Pavicsevics (Horváth L, 60. p.), Babati. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A nagy melegben kocogósra vették a csapatok, ami nem csoda. A tévé viszont nagy úr játszani kell, mert onnan is jön a pénz. Az első negyedórában Szalai és Grbics jóvoltából két ZTE helyzet maradt ki. A hazaiak egyértelműen jobbak voltak ellenfelüknél, uralták a játékot. A vendégek mindössze két szabadrúgás után veszélyeztettek - sikertelenül. A ZTE a félidő hajrájában szép pontrúgás- kombináció után megszerezték a vezetést. A félidő utolsó percében hidegzuhanyként hatott Kovács G. kiállítása. Utólag megtudtuk, jogos volt, mivel leköpte ellenfelét.

DSCF8903

Szünet után nagy fölénybe kerül a vendégcsapat és rövid időn belül egyenlített.. Nem roppant össze a ZTE, egy szemfüles góllal ismét vezetett. A Gyirmót azonban újból "válaszolt". Ezután már csak döntetlen tartására rendezkedett be a ZTE, hősiesen védekezett, és végül megmentette az 1 pontot. A látottak alapján a ZTE teljes létszámban hozta volna meccset, de akárcsak Győrben most is volt egy fegyelmezetlen játékos, aki cserbenhagyta csapatát, így ismét elmaradt a győzelem.

Vélemények:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben jól játszottunk. Kovács G. kiállítása után tudatosan átadtuk a területet, azonban két elkerülhető gólt kaptunk. Végül örülnünk kellett az egy pontnak.

Csank János, a Gyirmót vezetőedzője: - Gratulálok mindkét csapatnak, ebben a kánikulai melegben jó mérkőzést produkáltak. Az első félidőben nem azt játszottuk, amit kértem, átadtuk a kezdeményezést. A szünet után mi irányítottunk, de lehetőségeinket elhibáztuk. Úgy érzem, este jobb mérkőzést játszottunk volna.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: Az első félidőbe egyértelműen uraltuk a játékot, úgy érzem, teljes létszámban nyertünk volna. Az összkép alapján igazságos a döntetlen.

DSCF8926

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK