2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Elszalasztott győzelem

2012. augusztus 21. kedd, 10:26
Címkék:

Győri ETO II - ZTE FC 2-2 ( 0-0). NB II. Nyugati csoport bajnoki labdarúgó-mérkőzés.

Győr, 200 néző. Jv.: Pintér. Piros lap: Hajdú (ZTE) (83. p.). Gólszerzők: Dudás (48. p. ), Ahjupera (59 p), illetve Balázs (73. p.), Pavicsevics (88. p.).

ZTE: Vlaszák - Simonfalvi, Budovinszky, Kovács G., Hajdú - Szalai (Juhász 58. p.), Horváth L. (Kocsárdi 57. p.), Grbics, Máté – Jasarevich (Pavicsevics 46. p.), Balázs. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Remekül kezdte a mérkőzést a ZTE már az első percben 11-est rúghattak a vendégek, de Hajdú büntetőjét védte a hazaiak kapusa. A folytatásban is a zalaiak akarata érvényesült, helyzeteket alakítottak ki a hazaiak kapuja előtt, amit azonban rendre elhibáztak. A félidő hajrájában újból 11-est rúghatott a ZTE, ezúttal Máté hagyta ki a büntetőt.

Szünet után két durva védelmi hiba után kétgólos hátrányba került a ZTE. A játékosok becsületére legyen mondva nem adták fel, és előbb szépítettek, majd a mérkőzés hajrájában egyenlítettek.

A mérkőzés összképe alapján a ZTE győzelmet szalasztott el és elgondolkodtató, hogy két 11-est is kihagyott.

Értékelés:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Már az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést. Szünet után két elkerülhető gólt kaptunk. A csapat mentális tartását bizonyítja, hogy 0-2-ről, 10 emberrel sikerült egyenlíteni.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: - Az első félidőben meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, a két kihagyott 11-es mellett több nagy lehetőségünk volt.. Szünet után kétgólos hátrányból felálltunk, ami dicséretes, de két értékes pontot hagytunk Győrben.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK