2024.07.04., csütörtök - UlrikZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egyik csapat sem volt jobb a másiknál

2013. november 09. szombat, 11:17
Címkék:

ZTE FC - FGSZ Siófok 1-1 (1-1). NB II labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2000 néző. Jv.: Varga L. Gólszerzők: Pavicsevics ( 40. p, 11-esből), illetve Papp (18. p.).

DSCF5418a

ZTE: Jahics - Preklet, Nánási (Máté 67. p.), Bogunovics, Nagy Z. (Kovács G. 46. p.), - Babati, Simonfalvi, Grbic, Hajdu, Frizoni (Kulcsár 55. p), Pavicsevics. Megbízott edző: Lendvai Miklós.

Az első 5 percben a ZTE-nek két helyzete is volt, ezek azonban kimaradtak. Ezt követően mezőnyjáték folyt, enyhe egerszegi fölénnyel. A vendégek egy eladott labda után megszerezték a vezetést, s visszaálltak saját térfelünkre. A ZTE hosszú ideig nem tudott mit kezdeni a siófokiak zárt védekezésével. Váratlanul egyenlített a hazai csapat, Babati buktatása után megítélt 11-esből. A félidő hátra lévő részében is a hazaiak irányítottak, eredmény nélkül.

DSCF5425a

Szünet után egy szép Babati bomba alig kerülte el a vendégek kapuját. A zalaiak játszottak enyhe fölényben. Húsz perc után nagyot változott a játék képe. A Balaton-partiak harcoltak ki mezőny fölényt. Szögletek sorát rúgták, és helyzeteket is szép számban alakítottak ki, amelyeket azonban a ZTE szerencséjére elhibáztak. Védekezésre kényszerült az egerszegi csapat, azonban kihúzta kapott gól nélkül.

A mély talajon nem alakult ki jó játék, az első félidőben a ZTE, a másodikban a vendégek játszottak jobban. A döntetlen igazságosnak mondható.

DSCF5435a

Vélemények:

Lendvai Miklós, a ZTE megbízott edzője: - Örülhetünk az 1 pontnak. Hazai pályán sokkal jobban kell játszani, ki kell szolgálni a közönséget.

Horváth Károly, a Siófok vezetőedzője: - Két pontot hagytunk Egerszegen. Főleg a második félidőben játszottunk jobban ellenfelünknél, de helyzeteinket rendre elhibáztuk.

Hajdu Norbert, a ZTE játékosa: A mély talajon nem tudtuk játszani saját játékunkat. Így is több helyzetünk volt, de az összkép alapján igazságos a döntetlen.

Simonfalvi Gábor, a ZTE játékosa: - Nem játszottunk jól, de az ellenfél sem. A küzdelem dominált, az első félidőben egy kis szerencsével eldönthettük volna a találkozót, de azt kell mondanom az iksz reális.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK