2024.07.06., szombat - CsabaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Botrányos meccsen vereség

2012. szeptember 03. hétfő, 05:47
Címkék:

Ajka FC ZTE 2-0 (1-0). NB II Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés. Ajka, 300 néző. Jv.: Berger. Gólszerzők: Subicz (32. p.), Sowummi (78. p.). Piros lap: Kocsárdi (90. p.).

ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Budovinszky, Nánási, Juhász - Simonfalvi, Máté, Grbics, Hajdú - Pavicsevics, Babati. Vezetőedző: Preisinger Sándor

Tíz perc ismerkedést követően egy súlyos védelmi hiba után megszerezte a vezetést a hazai csapat,. A ZTE játékosai a jó játék helyett sárga lapok gyűjtésében jeleskedtek. A folytatásban is több volt az ajkai helyzet, a hazaiak szervezetten, jól védekeztek. A félidő utolsó percében lőtt először kapura a ZTE, ez mindent elárul a zalaiak támadó játékáról.

Szünet után valamelyest javult a vendégek játéka, de helyzetbe nem sikerült kerülniük, csak Grbics lőtt szabadrúgásból kapufát. Aztán jött az újabb hazai találat, ami után nem sokkal félbeszakadt a találkozó, 20 percig állt a játék. A játékvezető a vendégszektor kiürítése után volt hajlandó folytatni a mérkőzést. A mérkőzés utolsó percében a játékvezető Kocsárdit kiállította.

A ZTE botrányosan gyengén játszott, megérdemelten nyert a hazai csapat. A mérkőzés feszült hangulatához hozzájárult Berger játékvezető gyenge bíráskodása is.

Értékelés:

Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon nehéz szezon előtt állunk.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: - Mi is és a játékvezetés is gyenge volt.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK